«Με τον κόσμο μαζί μας, δεν φοβόμαστε τίποτα»

Από arenafm.gr: Ο Χρήστος Καραμπέρης, μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε στον ARENA FM 89.4 και την εκπομπή «Double» για τις εξελίξεις στο τμήμα, την σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση για την πορεία της ομάδας στο BCL και τους στόχους του Δικεφάλου τη φετινή χρονιά.
Πηγή: arenafm.gr
«Με τον κόσμο μαζί μας, δεν φοβόμαστε τίποτα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ομιλία Πρέλεβιτς στους παίκτες της ομάδας και την κατάσταση στο τμήμα: «Ενημέρωσε τα παιδιά πως θα καθυστερήσουν οι πληρωμές. Είναι ήδη δυο μήνες πίσω, αλλά υπάρχει σεβασμός από τους παίκτες στη διοίκηση, και από εμάς προς τους παίκτες. Εγώ μπορώ να πω πως όταν αναλάβαμε την ΚΑΕ, ο σύλλογος χρωστούσε 6.500.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή έφτασε το σωματείο να μην κινδυνεύει, να μην χρωστάει τίποτα σχεδόν. Και εκτός αυτού, έκανε και ομάδα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον Πρόεδρο και την διοίκηση που παλεύουν και προσπαθούν να κάνουν πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Φταίνε πολλά πράγματα για την κατάσταση στην ομάδα, αλλά δεν πρέπει να μπούμε σε λεπτομέρειες. Ανεβάσαμε το μπάτζετ κατά 200.000 ευρώ από πέρυσι. Όταν ανεβάζεις το μπάτζετ, περιμένεις χρήματα από κάπου, τα οποία τελικά δεν ήρθαν. Κανείς δεν είναι έμμισθος από εμάς στην ΚΑΕ, όλοι αφήνουμε τις δουλείες μας για τον ΠΑΟΚ».

Για το ιδιοκτησιακό και τους στόχους της φετινής χρονιάς: «Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον ΠΑΟΚ, γιατί δεν μας πλησιάζουν ; Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε λύσεις γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει ιδιοκτήτη. Είδατε με τον Κολοσσό τι έκαναν οι παίκτες. Ο Αθηναίου, ο Σχίζας, ο Μαργαρίτης η αρχηγάρα μας. Σεβασμός στους παίκτες και τον προπονητή μας. Όταν ο ΠΑΟΚ έχει κοντά τον κόσμο του, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί έχω περάσει από συνδεσμίτης και ξέρω τι συμβαίνει. Κυνηγάμε δυο στόχους, να πάμε τελικό στο κύπελλο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός ο μεγάλος αθλητής που λέγεται Φιλ Γκος, αυτό που λέει καθημερινά, με σοβαρότητα και θράσος, είναι: «θέλω να πάω στο Final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ και στον τελικό του κυπέλλου». Ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη, θα τελειώσει ομαλά η χρονιά πιστεύω».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο ευεργέτης της πόλης της Θεσσαλονίκης, που ένα μεγάλο κομμάτι των συμπολιτών μας ξυπνάει και κοιμάται με το χαμόγελο εξαιτίας του, λέγεται Ιβάν Σαββίδης. Τώρα τι θα κάνουμε εμείς με το μπάσκετ και τον Ιβάν, θα το δούμε. Τον ευχαριστούμε ούτως ή άλλως πάντως, για την στήριξή του. Μας βοηθάει και πιστεύω θα συνεχίσει να μας βοηθάει, όμως πρέπει να βρούμε ιδιοκτήτη. Δεν δέχομαι ότι πρέπει ο κ. Σαββίδης να λύνει τα προβλήματά μας. Χαίρομαι που το σωματείο ευημερεί, αλλά στεναχωριέμαι που το μπάσκετ έχει μείνει πίσω. Πέσαμε σε δύσκολη κατάσταση λόγω των χρεών. Αν το σωματείο δεν χρωστούσε πουθενά, θα ήμασταν κάθε χρονιά στην τετράδα. Όλα αυτά τα χρόνια έπρεπε να πληρώνουμε δεξιά κι αριστερά. Το μπάσκετ είναι ιστορικό όμως, και προσπαθεί όλη η διοίκηση για να βρεθεί ιδιοκτήτης».

Για το αποψινό ματς με την Χάποελ Χολόν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη ώθηση στους παίκτες. Με την φωνή, με το χειροκρότημα, παίρνουν τα πάνω τους παίκτες κι ο προπονητής. Θέλουμε σήμερα να πάρουμε τη νίκη και να πούμε πως βρισκόμαστε κοντά στην πρόκριση. Θα είναι εδώ 150 φίλαθλοι των Ισραηλινών, οπότε θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα σήμερα ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...