“Μπαταχτσήδες… αυτοί της Αλ Ιτιχάντ”!

Από sfina.gr: Μπορεί να ακούγονται τεράστια νούμερα ότι προσφέρουν οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ για την μεταγραφή του Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Τζέντα, αλλά όσα ακούγονται ή είναι ήδη γνωστά έως τώρα, φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο... καλοπληρωτές, κάτι που σημαίνει ότι ο Πρίγιοβιτς και ειδικά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ τη συμφωνία που θα κάνουν και όσα θα υπογράψουν.
Πηγή: sfina.gr
“Μπαταχτσήδες… αυτοί της Αλ Ιτιχάντ”!

Ο πρώην γυμναστής της Αλ Ιτιχάντ, Νίκος Καρύδας, ο οποίος εργάσθηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για ένα χρονικό διάστημα δυο ετών, ως συνεργάτης του Λάζλο Μπόλονι, είπε στην τηλεοπτική εκπομπή της "Βεργίνα TV" τα εξής:

"Είχαμε πληροφορίες ότι δεν πλήρωναν τα συμβόλαια που υπέγραφαν και όταν πήγαμε εμείς εκεί, το 2011, είχαν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ να πληρώνουν σε διάφορους παίκτες, προπονητές και συνεργάτες, οι οποίοι προσέφυγαν στην FIFA, αλλά ξέρετε ότι αυτά τα χρήματα δεν τα παίρνεις άμεσα, πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια. Δεν πιστεύω ότι ταποφεύγουν α έχασαν, αλλά σίγουρα δεν τα πήραν ακόμη, μετά από τόσα χρόνια..."

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Τζέντα οι εκπρόσωποι της Αλ Ιτιχάντ δεν είναι συνεπείς στις υπογραφές των συμβολαίων και πάρα πολλοί παίκτες περιμένουν αρκετά χρόνια για να πάρουν τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει.

"Είναι μπαταχτσήδες, σου υπόσχονται, υπογράφουν, παίρνεις προκαταβολή και μετά ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου, ειδικά εάν δεν έχεις επιτυχίες δεν παίρνεις ούτε δολάριο", λένε μάνατζερ που ξέρουν τι γίνεται εκεί.

Ο Πρίγιοβιτς το ξέρει;

Διαβάστε ακόμη...