«Ανέλπιστο δώρο για την Λέγκια...»

Από paok24.com: Στενά παρακολουθούν τις εξελίξεις οι Πολωνοί δεδομένου πως η Λέγκια διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης στην υπόθεση του Σέρβου ποδοσφαιριστή!
Πηγή: paok24.com
«Ανέλπιστο δώρο για την Λέγκια...»

Η Αλ Ιτιχάντ... απασφάλισε και τα πάντα πλέον εξαρτώνται από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος καλείται να πάρει την οριστική απόφαση που θα κρίνει το μέλλον του.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας καλύπτει το ποσό της ρήτρας του Σέρβου επιθετικού που ανέρχεται στα δέκα εκατ. ευρώ, «χρυσώνοντας» παράλληλα τον Πρίγιοβιτς.

Φυσικά με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εξελίξεις και οι Πολωνοί καθώς είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι στην συγκεκριμένη υπόθεση από την στιγμή που έχουν ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%.

Κάτι που σημαίνει πως αν το deal επιτευχθεί, η διοίκηση της Λέγκια θα βάλει στα ταμεία της κοντά στο ένα εκατ. ευρώ, ποσό που φαντάζει οικονομική «ανάσα» λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, κάνεις στην Λέγκια δεν περίμενε το συγκεκριμένο ποσό στην παρούσα φάση, παρά το γεγονός πως κατά καιρούς έδειχναν ιδιαίτερο ζήλο γύρω από τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούσαν τον Σέρβο.

Διαβάστε ακόμη...