«Θρίλερ» με Πρίγιοβιτς - Όλα κρέμονται σε μια κλωστή

Από sdna.gr: Η Αλ Ιτιχάντ ενεργοποίησε την «βόμβα» με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, βγάζει ένα απίθανο ποσό από τα ταμεία της, καταβάλλοντας την ρήτρα στον ΠΑΟΚ, στρώνοντας παράλληλα χρυσάφι στα πόδια του Σέρβου επιθετικού για 4.5 χρόνια.
Πηγή: sdna.gr
«Θρίλερ» με Πρίγιοβιτς - Όλα κρέμονται σε μια κλωστή

Εξαιρετικά κρίσιμες είναι οι ώρες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ καθώς η περιβόητη πρόταση από την Σαουδική Αραβία έφτασε και... δένει τα χέρια των ανθρώπων του Δικεφάλου!

Οι επιτελείς της Αλ Ιτιχάντ τινάζουν την μπάνκα στον αέρα και καλύπτουν απόλυτα τον ΠΑΟΚ στα χρήματα της ρήτρας που ζητάει για τον Σέρβο επιθετικό, ρίχνοντας πλέον το μπαλάκι στον Πρίγιοβιτς για το τι θα αποφασίσει!

Πέρα από τα χρήματα της ρήτρας ωστόσο έχουν φροντίσει να...συγκινήσουν για τα καλά και τον 28χρονο επιθετικό στον οποίο προσφέρουν ένα συμβόλαιο ζωής! Κοινώς 25 εκατ. ευρώ για 4.5 χρόνια!

Πρόκειται για χρήματα που δεν μπορεί να προσφέρει καμία ελληνική ομάδα και σίγουρα έχουν βάλει σε σκέψεις τον άσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κλωτσήσει μια ακόμα «χρυσή» προσφορά από την Κίνα!

Το σίγουρο είναι πως τα πάντα εξαρτώνται από τον Πρίγιοβιτς και όλα κρέμονται σε μια κλωστή δεδομένου πως τα χρήματα είναι πάρα πολλά για εκείνον και η πρόταση φαντάζει ευκαιρία ζωής!

Οι επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο αναφορικά με την «καυτή» υπόθεση, η πατάτα της οποίας είναι στα χέρια του ποδοσφαιριστή!

Είναι σαφές πως στις τάξεις του ΠΑΟΚ επιθυμούν την παραμονή του Σέρβου, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς της ομάδας του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα, ωστόσο, το ζήτημα καλείται να ξεκαθαριστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου ο Δικέφαλος να ετοιμάσει την επόμενη ημέρα στο σενάριο αποχώρησης του Σέρβου...

Διαβάστε ακόμη...