Αλ Ιντιχάντ σε… κρίση!

Από inpaok.com: Η Αλ Ιντιχάντ στρώνει χαλί... εκατομμυρίων στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αφού αποφάσισε πρώτα να «σπάσει» την ρήτρα των δέκα εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Αλ Ιντιχάντ σε… κρίση!

Ποια είναι όμως η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που προσπαθεί να δελεάσει τον «μπομπέρ» του Δικεφάλου, προσφέροντας του 25 εκατομμύρια ευρώ για τεσσεράμιση χρόνια συνεργασίας;

Η Αλ Ιντιχάντ Τζέντα (όπως είναι το πλήρες όνομα της ομάδας) ιδρύθηκε το 1927 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, έχοντας στο παλμαρέ της 8 κατακτήσεις πρωταθλημάτων, 9 κύπελλα, 2 Champions League Ασίας και 8 «Κύπελλα του Βασιλιά».

Ωστόσο η φετινή χρονιά μοιάζει καταστροφική για την ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς (την ανέλαβε τον περασμένο Οκτώβριο), αφού κοιτάζει κατάματα τον υποβιβασμό, όντας στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Στο τέλος του πρώτου γύρου, έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις έξι βαθμούς, σε 15 αγώνες, έχοντας μόνο μια νίκη!

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδες εκτός επικίνδυνης ζώνης έχουν 9 βαθμούς παραπάνω, πράγμα που σημαίνει ότι η Αλ Ιντιχάντ πρέπει να κάνει ένα ντεμαράζ για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Έτσι εξηγείται η απόφαση της να βγει με πακτωλό εκατομμυρίων στο «παζάρι», προσπαθώντας να δελεάσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά και τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ είναι μια... ανάσα από το να υπογράψει στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με «ηγεμονικό» συμβόλαιο. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει στα 10 εκατομμύρια με τον Δικέφαλο να καρπώνεται τα δυο από αυτά.

Διαβάστε ακόμη...