«Πρωταθλήτριες και φέτος!»

Από paok24.com: Η τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο PAOK24
Πηγή: paok24.com
«Πρωταθλήτριες και φέτος!»

Η Ανθή Παπακωνσταντίνου υπερασπίζεται και φέτος με μεγάλη επιτυχία την εστία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και βάζει ψηλά τον πήχη και για το 2019.

Η Ελληνίδα γκολκίπερ μίλησε στο PAOK24 για το ξεκίνημα του Δικεφάλου του Βορρά στη φετινή σεζόν και εμφανίστηκε πεπεισμένη πώς ο ΠΑΟΚ θα είναι ξανά αυτός που θα καταφέρει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε να ασχολείται με το γυναικείο ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα της ο Δικέφαλος του Βορρά να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, τα επόμενα χρόνια.

Αρχικά, η Ανθή Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του ΠΑΟΚ:

«Κάναμε το πρώτο βήμα για το φετινό πρωτάθλημα, συνδυάζοντας τις νίκες με καλές εμφανίσεις και όλο αυτό μας δίνει το πάτημα για να έχουμε ακόμη καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια».

Για τη νίκη κόντρα στον Άρη και το ματς με την Καρδίτσα που εκκρεμεί:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο περιμέναμε από την αρχή της σεζόν να παίξουμε. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά μας βγήκε σωστά η τακτική που επιλέξαμε, ήμασταν αποτελεσματικές πετυχαίνοντας ωραία γκολ και φυσικά χαρήκαμε για τη νίκη που πήραμε. Το ματς με την Καρδίτσα είναι επίσης σημαντικό και πρέπει και σε αυτό να δείξουμε τον καλό μας εαυτό».

Για τις ομάδες που θα «μονομαχήσουν» για τον τίτλο:

«Τα Τρίκαλα δείχνουν φέτος να είναι μία αρκετά ανεβασμένη ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο τίτλος όμως θεωρώ πώς θα κριθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη και είμαι αισιόδοξη πώς θα καταλήξει και φέτος στην ομάδα μας».

Σχετικά με τα νέα πρόσωπα που ήρθαν φέτος στην ομάδα:

«Ήταν θετικό το γεγονός πώς στην ομάδα φέτος ήρθαν αρκετά νέα πρόσωπα, ταλαντούχες παίκτριες με τις οποίες έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο σύνολο εντός και εκτός γηπέδου».

Για τη σημασία της «μετακόμισης» στη Νέα Μεσημβρία:

«Το ζούμε για πρώτη χρονιά φέτος και μας δημιουργεί μεγάλη θέληση για να πηγαίνουμε καθημερινά με όρεξη στην προπόνηση. Το πλαστικό χορτάρι καταπονεί πολύ το σώμα μας, κάτι το οποίο δε συμβαίνει τώρα με την παρουσία μας στη Νέα Μεσημβρία. Ευχαριστούμε πολύ τόσο την ΠΑΕ, όσο και τον ΑΣ ΠΑΟΚ για αυτή την κίνηση προς το τμήμα».

Σχετικά με το πώς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο:

«Επηρεάστηκα από τον αδελφό μου ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο και έτσι ξεκίνησα. Από την πρώτη ημέρα που άρχισα να παίζω με άλλα αγόρια μου άρεσε η θέση της τερματοφύλακα και έμεινα εκεί. Δεν ήξερα πώς υπήρχε γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι στα οχτώ μου χρόνια. Στα 12 μου πήγα στην ακαδημία των Μπέμπηδων 2000 και εκεί ο Παναγιώτης Κερμανίδης με έφερε στον ΠΑΟΚ στον οποίο βρίσκομαι από τα 13 μου χρόνια».

Το... ταμείο της προηγούμενης χρονιάς και οι στόχοι για το 2019:

«Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ όμορφη για εμένα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Είμαι σε μία ομάδα στην οποία υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίμα. Δε θέλω να κάνω σχέδια για το μέλλον. Αυτό που ενδιαφέρει φέτος είναι να πάει η ομάδα καλά, να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα και την επόμενη σεζόν να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στο Champions League. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε φέτος, πιστεύω πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει μέλλον και στην Ευρώπη!».

Διαβάστε ακόμη...