Το πρόβλημα τους είναι ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Τι και αν η εικόνα τον διαψεύδει, αποδεικνύοντας ότι βρίσκει με το χέρι του τον Πρίγιοβιτς, κάνοντας του πέναλτι.
Πηγή: inpaok.com
Το πρόβλημα τους είναι ο ΠΑΟΚ!

Τι και αν η ομάδα του ολοκλήρωσε με... θαύμα το παιχνίδι της Τούμπας με 11 ποδοσφαιριστές, αφού έπρεπε να δεχθεί το λιγότερο δυο κόκκινες, σε Κώτσιρα και Ιγκλέσιας.

Τι και αν έχει περάσει μισό πρωτάθλημα από τον αγώνα ΠΑΟΚ- Αστέρας Τρίπολης, για την πρώτη αγωνιστική της τρέχουσας Super League.

Το πρόβλημα του τερματοφύλακα του Αστέρα, Νίκου Παπαδόπουλου είναι ο Δικέφαλος και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τον οποίο και κατηγορεί γιατί δεν έκανε... fair play!

Λίγες ώρες πριν φύγει το 2018, ο Έλληνας πορτιέρο μίλησε σε μέσο της Αθήνας και προσπάθησε, για ακόμα μια φορά, να δημιουργήσει κλίμα κατά του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ, παίρνοντας «ασίστ» από μια προβοκατόρικη ερώτηση, για το παιχνίδι της Τούμπας.

Έτσι την αξιοποίησε, απαντώντας:

«Αυτές οι φάσεις είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Σε όλη την ιστορία του αθλήματος υπήρχαν τέτοιες φάσεις και θα υπάρξουν και στον μέλλον. Θεωρό όμως ότι είναι μια φάση που δεν τηρεί το fair play. Δεν θα κρίνω τον διαιτητή γιατί μπορεί να είδε ότι όντως ήταν πέναλτι. Από ένα συνάδελφο όμως θα περίμενα να λειτουργήσει με βάση το fair play».

Βέβαια ο κύριος Νίκος Παπαδόπουλος έμεινε εκεί. Μάλλον του είναι αδιάφορο ότι λίγες ημέρες αργότερα η ομάδα του «σφαγιάστηκε» από την ΑΕΚ στην Τρίπολη, με το πέναλτι- εφεύρεση που δόθηκε στον Μάνταλο.

Ή η διαιτησία του «Καραϊσκάκης». Το θέμα όλων είναι ο ΠΑΟΚ και πως θα λερωθεί η αψεγάδιαστη πορεία του στις πρώτες 14 αγωνιστικές της Super League, που τον καθιστά φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε ακόμη...