Η ώρα των αποφάσεων

Από inpaok.com: Ώρα αποφάσεων στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, όπως είχαν προαναγγελθεί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Πυλαία με 0-3 σετ, για την 10η αγωνιστική της Volley League.
Πηγή: inpaok.com
Η ώρα των αποφάσεων

Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και του Στάνκου, για το τι φταίει και ο Δικέφαλος, έβγαζε ένα τόσο κακό πρόσωπο, παρά το πολύ καλό ρόστερ που διαθέτει.

Από εκεί και πέρα στις 17/12 ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Κώστας Παϊσιάδης σε δηλώσεις του είχε αναφέρει:

«Όλα είναι σε κρίση, η αλλαγή προπονητών, η αλλαγή αθλητών. Ότι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα. Για εμάς το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε δείξει διαχρονικά μια επιτυχία στις αλλαγές του Δεκεμβρίου. Πρέπει να αντικαταστήσεις αξιόλογα ότι σου φύγει και να διεκδικήσεις τους στόχους που έχεις θέση από την αρχή της χρονιάς. Έχει γίνει πολύ ώριμη συζήτηση για το τι φταίει, και πρέπει να βρούμε τον κατάλληλο αντικαταστάτη».

Αυτό σημαίνει πως η διοίκηση έχει σκεφτεί κάποιες κινήσεις και μέσα σε αυτές είναι και του προπονητή, αλλά και για κάποιους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τα απαιτούμενα στην ομάδα.

Σα να μην έφτανε αυτό ήρθε και η δήλωση του Στάνκου, η οποία λέει:

«Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για το μέλλον μου στην ομάδα, ούτε έχουμε κάνει κάποια κουβέντα με την διοίκηση. Σας είπα πως για την ώρα χαίρομαι τη στιγμή και θα πούμε περισσότερα όταν επιστρέψω».

Στην ουσία αυτό που λέει είναι πως το μέλλον του Ρουμάνου στους «ασπρόμαυρους» είναι στον «αέρα». Τώρα αν μέσα στις γιορτές οι άνθρωποι της ομάδας περάσουν από μια αξιολόγηση, τόσο του προπονητή, όσο και των παικτών αυτό δεν είναι γνωστό, όμως αυτό που μοιάζει σίγουρο πλέον είναι, πως θα υπάρξουν αποχωρήσεις και αντικαταστάσεις και οι μέρες των γιορτών ήρθαν σαν «βάλσαμο» στην ομάδα, όμως είναι και καθοριστικές, καθώς οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να είναι στοχευμένες, ώστε να κάνουν μόνο καλό στην ομάδα.

Πλέον η αγωνία «χτυπάει» κόκκινο και ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει τις αποφάσεις της διοίκησης.

Διαβάστε ακόμη...