"Ακόμα στα χέρια μας η πρόκριση"

Από inpaok.com: Για την ήττα από Βόννη, την κατάσταση του Φιλ Γκος, και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο μίλησε ο Ηλίας Παπαθεόδωρου, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου χορηγού.
Πηγή: inpaok.com
"Ακόμα στα χέρια μας η πρόκριση"

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για την προετοιμασία ενόψει Πανιωνίου:

«Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να ελέγξουμε τους αιφνιδιασμός τους. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε και χάσαμε με πολλούς πόντους».

Για την ήττα από την Βόννη:

«Όταν προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι δεν είχαμε πολύ χρόνο. Η Βόννη έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για τη πρόκριση αλλά ήταν απρόβλεπτη η εμφάνιση της βάσει των αριθμών της».

Για την κατάσταση της ομάδας του :

«Η ενέργεια είναι ένα κομμάτι που αφορά τους αθλητές. Είχαν παιχνίδι αλλά δεν είχαν ταξίδι όπως εμείς. Ο όμιλος είναι πολύ ανοιχτός ακόμα. Οι ομάδες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Ήταν ένα παιχνίδι που έχουμε ήδη ξεχάσει, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το τι πήγε λάθος στην Γερμανία:

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Επιθετικά δημιουργήσαμε πολλούς τρόπους να σκοράρουμε. Η πρόκριση είναι ακόμα στα χέρια μας».

Για την κατάσταση του Φιλ Γκος:

«Ο Γκος έχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Θα χρειαστεί να κάνει μια επέμβαση σίγουρα. Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε πόσο θα μείνει εκτός. Δεν θα λείψει για πολύ».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

«Είναι ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεν είναι κομβικό. Η εικόνα του Πανιωνίου στα τελευταία ματς δείχνει και πόσο δύσκολο θα είναι το ματς. Η ομάδα τους έχει βελτιωθεί πολύ».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League:

«Το ματς με την Χολόν είναι πολύ σημαντικό για την πρόκριση μας».

Διαβάστε ακόμη...