Μπάχα: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr:Αισιόδοξος για την «μάχη» απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ, Αλεξέι Μπάχα, ο οποίος στάθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας του στην Θεσσαλονίκη.
Πηγή: sdna.gr
Μπάχα: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής των Λευκορώσων μίλησε για την κατάσταση των παικτών του, για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ και για το γεγονός ότι η σεζόν ολοκληρώνεται μετά το ματς της Πέμπτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση των παικτών του:

«Ευτυχώς, κανείς δεν βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Δεν υπάρχουν μυικοί τραυματισμοί, όλοι οι παίκτες μου είναι στο 100% της ετοιμότητας τους».

Για τον Φιλιπένκο που δεν ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη:

«Τον περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Έγιναν όλοι οι απαραίτητοι ιατρικοί έλεγχοι, αλλά λίγο πριν πετάξουμε για την Θεσσαλονίκη, τα αποτελέσματα των εξετάσεων που πήρα στα χέρια μου δεν ήταν αυτά που ήθελα. Θα μπορούσε να αγωνιστεί με ενέσεις, αλλά επιλέξαμε να μην τον επιβαρύνουμε περισσότερο».

Για την προετοιμασία της ΜΠΑΤΕ και το ότι δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο:

«Η απάντηση θα δοθεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Η σεζόν ήταν πολύ επίπονη και οι παίκτες μου έπαιξαν πολλά παιχνίδια. Μετά το τελευταίο μας ματς στη Λευκορωσία η ομάδα ξεκουράστηκε για εφτά ημέρες. Στη συνέχεια ακολούθησαν προπονήσεις στην Λευκορωσία και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας στην Θεσσαλονίκη».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει στη Θεσσαλονίκη το ίδιο προπονητικό πλάνο:

«Ναι. Η κατεύθυνση της προπόνησης θα είναι η ίδια, αλλά θα είναι πιο... χαλαρή σε τεχνικά ζητήματα».

Για τις συζητήσεις του με τους παίκτες του:

«Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται η σεζόν μας. Έτσι θα έχω την ευκαιρία να τους μιλήσω για τα πλάνα μας τη νέα σεζόν. Θα τους πω τι έχω στο μυαλό μου και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ότι όσο πλησιάζει το ματς με τον ΠΑΟΚ τόσο πιο ισχυρή θα γίνεται η αυτοπεποίθηση μας. Από τις συνομιλίες που έχω με τους παίκτες μου, μου δείχνουν ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ενότητα και καταλαβαίνουν την σημασία αυτού του ματς».

Για την σημασία του ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Θέλω πολύ να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θα υπάρξει μια σκληρή μάχη, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες. Η ΜΠΑΤΕ είναι μια ομάδα με νοοτροπία νικητή, που θέλει να δίνει το μάξιμουμ σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...