Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε

Από paok24.com: Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων ήρθε σε ένα σημείο που ο ΠΑΟΚ είχε βρει ρυθμό, οι εβδομάδες που μεσολάβησαν είχαν διάφορα ζητήματα, αλλά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του, ψάχνουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα σήμερα.
Πηγή: paok24.com
Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε

Πριν τη διακοπή, ο ΠΑΟΚ έκανε το πολύ σπουδαίο «διπλό» στην Τενερίφη και κέρδισε τον Άρη σε ένα κατάμεστο Παλατάκι, φτάνοντας τις 7/8 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Μέσα στις δύο εβδομάδες που μεσολάβησαν τέσσερις παίκτες (Χρυσικόπουλος, Αθηναίου, Κόνιαρης, Μορέιρα) είχαν διεθνείς υποχρεώσεις, με τον Κόνιαρη να επιστρέφει με μια ίωση που του επέτρεψε να προπονηθεί μόλις χθες, ενώ ο Μορέιρα, επέστρεψε από την Αγκόλα την Πέμπτη.

Ουσιαστικά η ομάδα προπονήθηκε όλη μαζί μόνο χθες, αλλά η αλήθεια είναι πως στον ΠΑΟΚ είναι συνηθισμένοι από τέτοιες καταστάσεις. Τόσο ο Παπαθεοδώρουόσο και ο Σχίζας τόνισαν τη σημασία που έχει για να έρθει η νίκη στο σημερινό παιχνίδι, η συγκέντρωση στην άμυνα καθώς και ο έλεγχος του ρυθμού.

Το Λαύριο δε θυμίζει την περσινή ομάδα που έκανε εκπληκτικά πράγματα μέχρι λίγο μετά τα μέσα της σεζόν, αλλά στην έδρα του, είναι πάντα δυνατό, προσπαθεί με τους Αμερικανούς του, να παρασύρει τους αντιπάλους στο ρυθμό του, ενώ σήμερα αναμένεται να επιστρέψει από τραυματισμό ο Χαραλαμπόπουλος. Οι γηπεδούχοι, είναι μία θέση κάτω από τον ΠΑΟΚ (7η) με ρεκόρ 3-4...

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Αναστόπουλος, Συμεωνίδης και Παντελίδης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 15.30, θα υπάρχει κοινή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ αλλά και ξεχωριστή από το διαδικτυακό κανάλι, ERT Play 1.

Διαβάστε ακόμη...