«Μας μένει η πικρία, μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα»

Από paok24.com: Ο Τάσος Γάτσης μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στο Libero 107,4
Πηγή: paok24.com
«Μας μένει η πικρία, μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα»

«Μας μένει η πικρία, μεγάλος στόχος το πρωτάθλημα»

O παίκτης του ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του PAOK24, μετά το χθεσινό ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Όλστιν και αναφέρθηκε τόσο σε αυτό όσο και στη συνέχεια.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα μετά το χθεσινό αποκλεισμό:
«Μετά το χθεσινό υπάρχει μια στεναχώρια όπως είναι φυσιολογικό. Δε μπορούμε βέβαια να μείνουμε και πολύ σε αυτό, γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και επόμενους στόχους».

Για τις λεπτομέρειες που έλειψαν τόσο στο πρώτο παιχνίδι όσο και στο δεύτερο:
«Ένα «τσακ» ήμασταν και στην Πολωνία για να διεκδικήσουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα «τσακ» ήμασταν κι εδώ. Παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο, μας πίεσε αρκετά και δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο «χρυσό» σετ».

Για το αν κρίθηκε το χθεσινό παιχνίδι στο δεύτερο σετ:
«Το μόνο που μπορώ να πω εγώ πως είδα, ήταν ότι οι Πολωνοί ήταν πιο ανεβασμένοι, μας πίεσαν από το σερβίς, έκαναν μία διαφορά και μετά ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθουμε. Το παλέψαμε το δεύτερο σετ αλλά δεν καταφέραμε να το πάρουμε».

Για τη γεύση που αφήνει η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας:
«Αφήνει μια πικρία. Είναι κρίμα γιατί μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και να προχωρήσουμε περαιτέρω».

Για το αν η ομάδα θα «δεθεί» καλύτερα από εδώ και πέρα:
«Θέλω να πιστεύω πως ναι. Από τον Οκτώβριο ξεκινήσαμε με διπλά παιχνίδια. Πιστεύω πως θα δεθεί περισσότερο η ομάδα, θα μας λείψουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας νοκ-άουτ παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ και κοιτάμε εκείνο».

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας:
«Πιστεύω πως θα βγει η ομοιογένεια και η ομάδα θα πάει αρκετά καλά στη συνέχεια. Για το βαθμό ετοιμότητας, είναι λίγο δύσκολο να απαντήσω. Είμαστε αρκετά καλά και μέσα στα Χριστούγεννα που έχουμε διακοπή, πιστεύω θα δεθούμε καλύτερα».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ φέτος:
«Οι στόχοι έχουν τεθεί από τη διοίκηση. Λιγκ Καπ, Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Ο κυριότερος μας στόχος, είναι το πρωτάθλημα».

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό:
«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το βλέπουμε όπως όλα τα άλλα. Είναι σαν «τελικός» γιατί είναι νοκ-άουτ και θέλουμε την πρόκριση. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πιστεύω ότι και ο Ολυμπιακός είναι στην ίδια φάση με εμάς, ψάχνοντας να βρει τα πατήματά του, αν και έχει κάποιους παίκτες που είναι από πέρσι μαζί».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος και αν θα κριθεί ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό:
«Πιστεύω πως θα είναι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Ο Φοίνικας έχει μπει δυναμικά. Φέτος είναι είναι περίεργο πρωτάθλημα, με πολλές ομάδες που έχουν κάνει «ζημιές».

Διαβάστε ακόμη...