Πρωταγωνιστής και κυρίαρχος (video)

Από paok24.com: Ο Αγκολέζος σέντερ πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του, την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον προσεχή Σεπτέμβριο, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά.
Πηγή: paok24.com
Πρωταγωνιστής και κυρίαρχος (video)

Με τα παιχνίδια αυτού του τριημέρου, να γίνονται όλα στην Αγκόλα, ο Μορέιρα και οι συμπαίκτες του, κάνοντας το 3/3 με Καμερούν, Τσαντ και Τυνησία, εξασφάλισαν το εισιτήριο τους για την Κίνα, με τον σέντερ του ΠΑΟΚ να συνεχίζει να έχει πολύ καλή εικόνα με την εθνική ομάδα της χώρας του. Μάλιστα, ένα κάρφωμα του, μπήκε και στις πέντε καλύτερες φάσεις των προκριματικών, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω...

Ο Μορέιρα ήταν πρώτος στους πόντους, με 12,8 μέσο όρο, πρώτος στα ριμπάουντ, με 7,2 ανά αγώνα, πρώτος και στο σύστημα αξιολόγησης, έχοντας 15,2 βαθμούς.

Μάλιστα, με βάση την αξιολόγηση, ο σέντερ του ΠΑΟΚ, είναι ο τέταρτος καλύτερος παίκτης όλων των προκριματικών της Αφρικής, παίζοντας σε μια εθνική ομάδα, η οποία δίνει σχεδόν κάθε φορά το «παρών», τόσο στο Μουντομπάσκετ, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η παρουσία στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, αποτελεί ένα σπουδαίο προσωπικό κίνητρο για τον ίδιο, καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, κίνητρο από το οποίο μπορεί να επωφεληθεί και ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...