Η απάντηση Μελιόπουλου για ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Για την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ αλλά και για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ μίλησε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Δημήτρης Μελιόπουλος.
Πηγή: sdna.gr
Η απάντηση Μελιόπουλου για ΠΑΟΚ

Όπως σημειώσαμε νωρίτερα μέσα από το SDNA, παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Μελιόπουλος καθώς ο Δικέφαλος συμφώνησε με την Ξάνθη για την απόκτηση του 18χρονου ποδοσφαιριστή!

Ο νεαρός παίκτης της Ξάνθης αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα νωρίτερα στο ΟΑΚΑ αλλά και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Αρχικά σημείωσε για την αναμέτρηση πως: «Ήμασταν καλοί. Δεχτήκαμε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού αλλά γενικά η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πιστεύω σταθήκαμε καλά».

Για το αν έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ : «Δεν ξέρω εγώ από αυτά.. Προσωπικά για μένα μετράει να εξελίσσω το ποδόσφαιρο μου, να γίνομαι καλύτερος ποδοσφαιριστής και καλύτερος άνθρωπος κυρίως. Ναι θα ήταν τιμή μου να πάω σε μια καλύτερη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ. Ναι αυτός είναι ο στόχος μου».

Διαβάστε ακόμη...