«Στραβοπάτησε» η ΜΠΑΤΕ, έδειξε αδυναμίες ενόψει ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Δύο βαθμούς άφησε στην έδρα της Ζόντινο, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 12ο όμιλο του Europa League, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, δείχνοντας τις αδυναμίες της ενόψει του... τελικού πρόκρισης με τον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
«Στραβοπάτησε» η ΜΠΑΤΕ, έδειξε αδυναμίες ενόψει ΠΑΟΚ

Ο προπονητής των Λευκορώσων, Αλεξέι Μπάχα, παρέταξε ενδεκάδα με αλλαγές, «πληρώνοντας» την επιλογή του δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο... ορεξάτοι στο ματς και στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Κοντεσόι ενώ στο 38' απέκτησαν αέρα δύο τερμάτων με τον Σέρμπο.

Το 2-0 της Ζόντινο «αφύπνισε» τους παίκτες της ΜΠΑΤΕ που έβγαλαν άμεσα αντίδραση και στο 40ο λεπτό ο Σκάβιτς μείωσε σε 2-1 ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γκορντέιτσουκ έφερε το ματς στα ίσα.

Σκορ που έμελλε να σφραγίσει τις προσπάθειες των δύο ομάδων παρά το γεγονός πως η αντίπαλος του ΠΑΟΚ πίεσε για το γκολ της νίκης χωρίς -ωστόσο- να φανεί απειλητική στην εστία της Ζόντινο.

Η βαθμολογική απώλεια της ΜΠΑΤΕ, ωστόσο, ήρθε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Λευκορωσία... χαλώντας εν μέρει την εορταστική ατμόσφαιρα για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Αλεξέι Μπάχα.

Ζόντινο: Μπούσμα, Γκόρμπατσικ (57' Γιούσοφ), Κατσατουριάν, Κλίμοβιτε, Κοντεσόι, Μισένκο, Ολένοβιτς (68΄Αλεξίεβιτς), Πάβλοβετς, Πόε, Στσέρμπο.

ΜΠΑΤΕ: Τσίκαν, Μπερέζκιν, Γκορντέιτσουκ, Μούκαμ, Πολιάκοφ, Ρίος, Σίμοβιτς, Σκάβιτς, Βολκόβ (69' Φιλίποβιτς), Βολόντκο, Γιαμπλόνσκι.

Διαβάστε ακόμη...