Προβληματίζει, αλλά είναι... επικίνδυνη

Από paok24.com : Την επόμενη Τετάρτη από την Πολωνία ξεκινάει η πορεία του Δικεφάλου του Βορρά στο CEV Cup.
Πηγή: paok24.com
Προβληματίζει, αλλά είναι... επικίνδυνη

Μετά τον αποκλεισμό του από το Champions League, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την ευρωπαϊκή του πορεία στο CEV Cup εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλές αναμετρήσεις για τη φάση των 32 την πολωνική Όλστιν.

Για την ομάδα του Στάνκου προέχει η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις 18:00 στο PAOK Sports Arena για το πρωτάθλημα, ενώ και η Όλστιν έχει παιχνίδι για την πολωνική λίγκα με αντίπαλο την Asseco Resovia Rzeszów την Παρασκευή.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ «προβληματίζει» με την έως τώρα εικόνα της στο πολωνικό πρωτάθλημα, αφού μετράει πέντε ήττες σε οχτώ αγώνες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 8η θέση με 10 βαθμούς.

Αυτό δε σημαίνει πώς η Όλστιν είναι μία ομάδα που δεν μπορεί να κάνει τη «ζημιά» αφού διαθέτει σημαντικές «μονάδες» στο ρόστερ της και η πρόκληση της Ευρώπης δεν περνάει σε δεύτερη μοίρα για τους Πολωνούς.

Από το ρόστερ της Όλστιν ξεχωρίζει ο Τσέχος διαγώνιος Γιαν Χαντράβα, ο έμπειρος πασαδόρος Πάβελ Βόικι, οι ακραίοι Αντριγκά (Ολλανδία), Κάπελους (Ουκρανία) και οι κεντρικοί Πάβελ Πιετράζκο και Σεμπάστιαν Βάρντα.

Οι Πολωνοί περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και καθημερινά κάνουν κάλεσμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την ευρωπαϊκή προσπάθεια της ομάδας τους κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Διαβάστε ακόμη...