«Περήφανος για τον Βαρέλα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του σε επίπεδο συλλόγων, ο αμυντικός της Βίντι, Στόπιρα.
Πηγή: paok24.com
«Περήφανος για τον Βαρέλα»


Ο ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης της Βίντι επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού πέτυχε το δεύτερο γκολ της ουγγρικής ομάδας, λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Ο Στόπιρα δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη ξεχωριστή συνάντηση που είχε με τον συμπατριώτη του, Φερνάντο Βαρέλα, με τον οποίον είχαν συνυπάρξει και στη Φεϊρένσε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο αμυντικός της Βίντι υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Η ατμόσφαιρα του γηπέδου ήταν εντυπωσιακή. Εγώ είχα την τύχη να συναντηθώ με τον συμπατριώτη μου και πρώην συμπαίκτη μου στη Φεϊρένσε, τον Φερνάντο Βαρέλα και παρά το γεγονός πώς και οι δύο αγωνιζόμαστε ως αμυντικοί, υπήρξαν αρκετές στιγμές μέσα στην αναμέτρηση που δώσαμε μάχες μεταξύ μας. Με την εμφάνιση μας μπορούμε να πούμε πώς γράψαμε μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του club και είμαι χαρούμενος που συνεισέφερα σε αυτό με το γκολ που πέτυχα.

Ο Βαρέλα είναι πολύ καλός μου φίλος και θέλω να τον ευχαριστήσω που μετά το τέλος του ματς ήρθε και με συνεχάρη για τη νίκη της Βίντι και το γκολ που πέτυχα. Είμαι περήφανος γι' αυτόν».

Διαβάστε ακόμη...