«Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του UEFA Youth League επί της ΑΕ Λεμεσού μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος έδειξε μεγάλη πίστη στο υλικό που έχει στα χέρια του.
Πηγή: sdna.gr
«Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ»


Όπως υποστήριξε ο τεχνικός της Κ19, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να σταθούν στην μεγάλη ομάδα παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη πίεση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός μετά το τέλος του παιχνιδιού:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά! Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, μπροστά μας έχουμε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και τους αγώνες της επόμενης φάσης με τη Μινσκ. Ο στόχος είναι μέσα από τη δουλειά να βελτιώνονται τα παιδιά.

Αυτές οι νίκες είναι πιο σημαντικές γιατί πήραν το πρωτάθλημα πέρσι και φέτος είναι ένα μεγάλο δώρο για να τους δουν όλοι, κάτι σημαντικό και για τον σύλλογο.

Κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι αλλά έχουμε 25-26 παιδιά στο ράστερ και πρέπει να παίξουν όλοι σιγά σιγά. Στόχος είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί γιατί πάνω απ' όλα είναι η υγεία.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε καλή δουλειά. Πέρσι πήραμε το πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό και είδατε ότι πολλοί από τους παίκτες του ανέβηκαν και παίζουν στην πρώτη ομάδα. Και εμείς έχουμε παίκτες που μπορούν να το κάνουν. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να προσέχουμε τα παιδιά των ακαδημιών.

Η ανδρική ομάδα αγόρασε πολλούς παίκτες με πολλά λεφτά, έχει μεγάλη πίεση είναι μεγάλη ομάδα και δε είναι εύκολο να βάλεις νέα παιδιά. Σιγά σιγά αυτό πρέπει να γίνει...».

Από την πλευρά του, ο νεαρός Μάριος Τσαούσης σημείωσε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη νίκη και την πρόκριση. Από πέρσι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα το περιμέναμε πολύ και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται. Θέλουμε να δείξουμε ότι οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ είναι άξιες και ανταγωνιστικές σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Είμαστε αισιόδοξοι, ξέρουμε ότι έχουμε πολύ ταλέντο κι ότι έχουν μπει οι σωστές βάσεις. Θα κοιτάξουμε σε κάθε ματς να είμαστε καλοί και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Σε κάθε ματς υπάρχει κίνητρο και ιδιαίτερα στα ευρωπαϊκά ματς που υπάρχει η δυνατότητα να φανούμε στην Ευρώπη...».

Διαβάστε ακόμη...