Οι δηλώσεις Στάνκου - Τζούριτς!

Από acpaok.gr: Αμέσως μετά τη νίκη με 3-2 επί της τουρκικής BBSK Istanbul, ο προπονητής Σέρτζιου Στάνκου και ο Ντίμιταρ Τζούριτς δήλωσαν στη Συνέντευξη Τύπου.
Πηγή: acpaok.gr
Οι δηλώσεις Στάνκου - Τζούριτς!

Στάνκου:
Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και τον τρόπο που παίξαμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Χαίρομαι για την υποστήριξη των φιλάθλων μας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα... Εμείς γνωρίζαμε, εξαρχής, ότι θα αγωνιστούμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, η ισοφάριση δεν ήταν απίθανη, ωστόσο εμείς με πλάνο και αφοσίωση στοχεύσαμε στη νίκη και τελικά την πετύχαμε. Σήμερα, κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση, η οποία ελπίζουμε να έρθει στην Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα έχει δώσει πολλούς αγώνες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν εξαιρετικά δύσκολοι και απαιτητικοί, οπότε μόνο ικανοποιημένοι μπορούμε να είμαστε για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε''.

Τζούριτς:
''Για εμάς ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Δεν εφησυχάζουμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο, καθώς η συνέχεια είναι πολύ απαιτητική και πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι. Θέλουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και θα παλέψουμε γι' αυτό! Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τεχνικό τιμ για τη νίκη που πετύχαμε...''.

Διαβάστε ακόμη...