«Αυτή η ομάδα αξίζει να βρεθεί στους ομίλους»

Από paok24.com:Ο Θάνος Τερζής μίλησε στο ραδιοφωνικό PAOK24 στο Libero 107,4 Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ κι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του ρόστερ, στάθηκε στο PAOK24 στο Libero 107,4, στη σημασία που έχει για το στόχο της πρόκρισης στους ομιλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η νίκη σήμερα επί της ΒΒSK Κωνσταντινούπολης.
Πηγή: paok24.com
«Αυτή η ομάδα αξίζει να βρεθεί στους ομίλους»


Aναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το σημερινό παιχνίδι και αν είναι το πιο σημαντικό για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:
«Είναι σημαντικό παιχνίδι, για να καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το επόμενο ζευγάρι είναι πιο χαμηλής δυναμικότητας από τους Τούρκους. Το σίγουρο είναι ότι το πρώτο παιχνίδι σήμερα, είναι το πιο σημαντικό, Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε σήμερα. Τον επόμενο γύρο θα τον σκεφτούμε πιο μετά. Αξίζει αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ να βρεθεί στους ομίλους».

Για το αν επηρεάζει η εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με την Κομοτηνή:
«Και η ομάδα είναι καινούργια και ήρθαν νέα παιδιά και το να παίζεις Τετάρτη-Σάββατο με δυνατά παιχνίδια, θα πρέπει να έχεις κάνει έναν προγραμματισμό. Η ομάδα δεν έχει δείξει ακόμα τον καλό της εαυτό Το παιχνίδι στην Κομοτηνή ήταν ιδιαίτερο. Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα».

Για το επίπεδο συγκέντρωσης όταν υπάρχουν προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ:
«Είναι δύσκολο σίγουρα. Μια ομάδα προσπαθεί να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, σε αυτές τις αλλαγές, μπορεί να χαθούν και 1-2 σετ. Έτσι κάπως θα πάει το πρωτάθλημα. Πέρσι που παίξαμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για 1-2 σετ δεν περάσαμε στους 16. Φέτος με τη δυναμική που έχουμε και το ρόστερ που έχουμε μπορούμε να φτάσουμε εκεί και να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ στο Παλατάκι».

Για το αν αυτό είναι το καλύτερο ρόστερ του ΠΑΟΚ:
«Η διοίκηση έχει φέρει παίκτες αξίας, σε συνδυασμό με τα παιδιά που γνωρίζουμε την ομάδα και έχουμε μια εμπειρία και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ αξίζει να είναι από την αρχή στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και να μείνει εκεί, μέχρι το τέλος».

Για τη BBSK Κωνσταντινούπολης που δεν έχει ξένους παίκτες:
«Είναι μια ομάδα που δεν έχει ξένους. Έχει όμως διεθνείς Τούρκους. Έχουμε παίξει αντίπαλοι με την εθνική αρκετές φορές. Έχει έμπειρους, αλλά και πιο νέους. Παρόλο που δεν έχει ξένους, είναι μια μορφή της εθνικής Τουρκίας. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Θα είναι ωραία παιχνίδια για να παίζεις στο Παλατάκι με τον κόσμο μας».

Για όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και το VAR στο βόλεϊ:
«Για μένα είναι άκρα για διάφορους λόγους. Ένα γιατί αν γινόταν σε άλλο σημείο του αγώνα δε θα γινόταν όλο αυτό. Γνωρίζω το διαιτητή που είναι πολύ καλός. Έπρεπε να υπάρχει συμφνία για το VAR, γιατί θα έβλεπε το βίντεο και θα δινόταν ο πόντο όπως έπρεπε. Πυροδοτήθηκε η ατμόσφαιρα, νομίζω χωρίς λόγο γιατι τέτοια λάθη γίνονται συνέχεια. Δόθηκε πολύ μεγάλη έμφαση σε ένα τέτοιο λάθος στην αρχή του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι το VAR στο βόλεϊ θα βοηθούσε. Υπάρχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και βοηθάει πολύ περισσότερο από το ποδόσφαιρο, γιατί η ταχύτητα είναι πολύ μεγάλη. Από τη στιγμή που μπορεί να το ζητήσει η ομάδα δύο φορές και όταν δικαιώνεται, μπορεί να έχει άλλες δύο φορές, τότε μπορεί να αλλάξει ένα ολόκληρο παιχνίδι. Η Λίγκα το έθεσε οικονομικά το θέμα. Ότι δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα. Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Νομίζω α μπορούσε να βρεθεί ένας χορηγός ή να κοπεί ένα ποσό από την επιχορήγηση».

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο σήμερα:
«Και τα παιδιά που έχουν έρθει φέτος, δεν έχουν ζήσει την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι με τον κόσμο μας. Τους περιμένουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν».

Διαβάστε ακόμη...