«Τώρα αρχίζουν όλα...»

Από acpaok.gr: Με αφορμή την κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης, η οποία αφορά το σχέδιο ανεγέρσεως του νέου Γηπέδου της Τούμπας, ο Α' Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος δήλωσε από το χώρο της Βουλής στον οποίο παρευρέθηκε ενόψει της διαδικασίας υπερψήφισης της σχετικής ρύθμισης:
Πηγή: acpaok.gr
«Τώρα αρχίζουν όλα...»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εκπροσωπώντας τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. χαιρετίζω τη σημερινή πρωτοβουλία της κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς και όλων των κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου για τη στήριξή τους στη νομοθετική ρύθμιση, που είναι απαραίτητη για την κατασκευή του νέου Γηπέδου της Τούμπας.

Είμαι ευτυχής, που σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αντιλήφθηκε το δίκαιο του αιτήματος του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποτελεί από την ίδρυσή του το 1926 έως και σήμερα φωτεινό φάρο για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία.

Η σημερινή υπερψήφιση της τροπολογίας αποτελεί το πρώτο βήμα προκειμένου ένα όνειρο ετών να πάρει σάρκα και οστά.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ υποσχόμαστε ότι το νέο γήπεδο. στόχος μας είναι, να αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη. που Θα την προβάλλει ακόμα περισσότερο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Τίποτα δεν τελειώνει σήμερα, σήμερα όλα αρχίζουν!

Το τέλος αυτής της διαδρομής Θα είναι το σφύριγμα του διαιτητή στο εναρκτήριο λάκτισμα του πρώτου αγώνα στη νέα Τούμπα...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Α.Ο.Κ».

Διαβάστε ακόμη...