Έρχεται ο Τέπιτς για τον ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Ο Μιλένκο Τέπιτς επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη του παρουσία, τη σεζόν 2015-2016.
Πηγή: sdna.gr
Έρχεται ο Τέπιτς για τον ΠΑΟΚ!

Από τη στιγμή που το πρόβλημα τραυματισμού του Τζαμάλ Τζόουνς, δείχνει να κρατάει τον Αμερικανό για σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός μάχης, ο ΠΑΟΚ άρχισε να ψάχνει την αγορά για να βρει μια λύση άμεσα για την περιφέρεια του.

Τη λύση αυτήν, τη βρήκε στο πρόσωπο ενός παλιού γνωστού. Ο λόγος για τον Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος ήταν ελεύθερος μετά την περσινή του παρουσία στη Legabasket και τη Μπρίντιζι, στον ΠΑΟΚ έχουν καλή άποψη από την προηγούμενη παρουσία του στην ομάδα και αύριο, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Η συμφωνία των δύο πλευρών, είναι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο έμπειρος Σέρβος, που έκλεισε τα 31 τον περασμένο Φεβρουάριο, είχε πέρσι 8,3 πόντους, με 53,5% στα δίποντα, 20% στα τρίποντα, 67,4% στις βολές, καθώς επίσης και 3,7 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ, σε 26,3 λεπτά, ανά παιχνίδι.

Όσον αφορά τον Τζαμάλ Τζόουνς, όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί να μείνει για τουλάχιστον άλλες δύο εβδομάδες εκτός μάχης (γι' αυτό το λόγο ο ΠΑΟΚ προχωρά και στην απόκτηση του Τέπιτς) και μετά από το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Αν μέχρι τότε έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα του, θα γίνει μια νέα εκτίμηση για ανακατατάξεις στο ρόστερ. Αν χρειαστεί να μείνει περισσότερο καιρό εκτός, τότε ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί με τον Τέπιτς, ο οποίος σε πρώτη φάση, αντικαθιστά στο ρόστερ του τον Τζόουνς, αποτελώντας την πρώτη αλλαγή ξένου, στους έξι που μπορούν να δηλωθούν στο πρωτάθλημα.

Ο Τέπιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βοϊβοντίνα, έγινε γνωστός από την τριετία του στην Παρτιζάν (2006-2009), ενώ ήταν μέλος της εθνικής Σερβίας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Eurobasket της Πολωνίας το 2009. Από εκεί τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2011 κι έκτοτε, έχει περάσει από διάφορες χώρες και ομάδες. Τη διετία 2011-2013 από την Καχασόλ στην Ισπανία αλλά και τη Λιέτουβος Ρίτας στη Λιθουανία. Επέστρεψε στην Παρτιζάν μέχρι το 2015 και από εκεί ήρθε στον ΠΑΟΚ την πρώτη φορά. Από το 2016 και μετά, συνέχισε στην Ιταλία, αρχικά στην Ορλαντίνα και πέρσι, στη Μπρίντιζι.

Διαβάστε ακόμη...