Παρουσιάστηκαν ποδόσφαιρο γυναικών και πόλο ανδρών! (pics)

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο Γήπεδο της Τούμπας η παρουσίαση των τμημάτων Ποδοσφαίρου Γυναικών και Υδατοσφαίρισης Ανδρών, οι οποίοι και τη φετινή αγωνιστική χρονιά θα φέρουν στο όνομά τους και στις φανέλες τους το σήμα MORRIS, φίρμα την οποία εμπορεύεται η μεγάλη χορηγός εταιρία του Α.Σ. ΠΑΟΚ Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε., συμφερόντων του επίλεκτου μέλους της οικογένειας του ΠΑΟΚ κ. Κώστα Αμοιρίδη.
Πηγή: acpaok.gr
Παρουσιάστηκαν ποδόσφαιρο γυναικών και πόλο ανδρών! (pics)

Στη Συνέντευξη Τύπου πρώτα παρουσιάστηκαν οι ''αιώνιες'' Πρωταθλήτριες Ελλάδος, το τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, κ. Κώστας Βαρδαλής, ο οποίος αναφερόμενος στη φετινή αγωνιστική χρονιά τόνισε: ''Φέτος, το μόνο που παραμένει ίδιο είναι οι στόχοι, που δεν μπορεί να είναι άλλοι απ' την κατάκτηση κάθε εγχώριου τίτλου. Προχωρήσαμε σε μία γενναία ανανέωση, αφού στην ομάδα ήρθαν εννιά παίκτριες νεαρής ηλικίας και όλες διεθνείς. Με τη βοήθεια του Προέδρου μας, κ. Αθανασίου Κατσαρή, όπως επίσης και με την ευγενική χειρονομία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μας παραχωρήσει τις άριστες εγκαταστάσεις στη Ν. Μεσημβρία, όπου πλέον θα προπονείται και θα αγωνίζεται το τμήμα, θέσαμε τα απολύτως επαγγελματικά πρότυπα στα οποία θα λειτουργούμε''.

Στη συνέχεια, ο Έφορος του τμήματος κ. Ηλίας Ναλμπάντης αναφέρθηκε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών, τονίζοντας: ''Φέτος, στα πλαίσια της γενικής ανανέωσης του τμήματος, προχωρήσαμε και σε αναδιοργάνωση των ακαδημιών, οι οποίες θα στεγάζονται στα γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκονται απέναντι από το Παλατάκι, την κλειστή έδρα του Συλλόγου μας, έχοντας σαν στόχο ο ΠΑΟΚ να αναδείξει ταλέντα μέσα από τις ακαδημίες του. Επίσης, θα υπάρξει συνεργασία με τους Αετούς Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στους οποίους έχουμε παραχωρήσει αθλήτριές μας, με τη μορφή της υποσχετικής, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, να αξιολογηθούν από την πρώτη ομάδα και αυτές που μπορούν να επιστρέψουν και να στελεχώσουν τον ΠΑΟΚ''.

Από την πλευρά του, ο προπονητής Perica Krstc δήλωσε: ''Δουλεύω για δεύτερη φορά στον ΠΑΟΚ, έχω πάρει ήδη πρωτάθλημα μαζί του και θέλω να το επαναλάβω. Οι συνθήκες που βρήκα είναι εκπληκτικές και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τόσο τον κ. Κατσαρή όσο και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, θέλω να ευχηθώ στις αθλήτριές μου καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με τη δουλειά θα συνεχίσουμε εμείς να είμαστε οι πρωταθλητές''.

Η αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών, Θωμαή Βαρδαλή, αφού ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ, τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις εξυπηρετήσεις που παρέχουν στο τμήμα, με την παραχώρηση των προπονητικών εγκαταστάσεων της Ν. Μεσημβρίας τόνισε χαρακτηριστικά: ''Είμαι δώδεκα χρόνια στην ομάδα και φέτος μπορώ να πω ότι έχουμε το καλύτερο κλίμα και όλες οι παίκτριες είμαστε μία γροθιά μεταξύ μας. Οι παλιές περνάμε στις καινούριες το μήνυμα του πρωταθλητισμού που διέπει αυτό το τμήμα. Εύχομαι στις αθλήτριές μου καλή χρονιά, με υγεία, στο τμήμα να κατακτήσει τίτλους, όπως και στα υπόλοιπα τμήματα να πετύχουν τους στόχους τους''.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το τμήμα Υδατοσφαίρισης Ανδρών, το οποίο επίσης θα ονομάζεται και φέτος ΠΑΟΚ MORRIS.

Πρώτος τον λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, ο οποίος ανέφερε ότι τη φετινή χρονιά ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ περιμένουν πολλά από την ομάδα της υδατοσφαίρισης και πως στόχος της ομάδας, με τις μεταγραφές που έγιναν στοχευμένα και στην ώρα τους, είναι η είσοδος στην ελίτ των τεσσάρων καλύτερων ελληνικών ομάδων. Επιπλέον, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον προπονητή και στους αθλητές, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει τη βοήθεια απ' τον κόσμο, ώστε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

O Τeam Manager της ομάδας Τάσος Πετρίδης, ευχήθηκε με τη σειρά του καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς, η οποία να είναι γεμάτη επιτυχίες. Η ομάδα φέτος, τόνισε, είναι πλήρης και πρέπει πλέον να το αποδείξουμε μέσα στην πισίνα!

Έπειτα, ο προπονητής Πάνος Βέργος, ο οποίος συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά στο τιμόνι της ομάδας, δήλωσε: ''Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ και με τη δουλειά θέλουμε καταρχήν την είσοδο στα play-offs και στη συνέχεια, γιατί όχι, την είσοδο στην τετράδα. Εύχομαι στα παιδιά καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ καλή επιτυχία.

Ο «φύλακας-άγγελος» της εστίας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, δήλωσε: ''Αρχικά, να ευχηθώ στην ομάδα μου, αλλά και σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου μία καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Ο στόχος μας φέτος είναι τα play-offs, έχουμε τη δυνατότητα να το πετύχουμε και να κοιτάξουμε ακόμα πιο ψηλά στη συνέχεια. Δουλεύουμε σε άριστες συνθήκες και εμάς τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι παλιοί μας έχουν υποδεχθεί πολύ ζεστά και έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα. Πιστεύω ότι με την στήριξη του κόσμου, μπορούμε να βάλουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη. Για εμένα, το πόλο είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στο DNA του ΠΑΟΚτσή, είναι δυναμικό και μαχητικό και γι' αυτό θέλουμε να κάνουμε το Ποσειδώνιο... μία μικρή Τούμπα''.

Διαβάστε ακόμη...