Η… μεταμόρφωση του Γιώργου Σαββίδη!

Από sportime.gr:Η αλλαγή στη στάση του και η καθοριστική συμβολή του στην ομάδα Η τελευταία ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη σχετικά με την τιμωρία αφαίρεσης βαθμών της ΑΕΚ επιβεβαίωσε γι' ακόμη μία φορά την εξ ολοκλήρου αλλαγή της συμπεριφοράς του σε σχέση με τα πρώτα χρόνια παρουσίας της οικογένειάς του στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sportime.gr
Η… μεταμόρφωση του Γιώργου Σαββίδη!

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι βαθμοί πρέπει να αποφασίζονται εντός γηπέδου. Εκτός γηπέδου και στα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζονται μόνο μέτρα κατά της βίας χωρίς τη παραμικρή ανοχή». Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέδειξε με το ύφος της δημοσίευσής του ότι πλέον έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα πρώτα χρόνια παρουσίας του στον «δικέφαλο», είναι αλήθεια, πως ήταν πιο παρορμητικός ενώ οι αναρτήσεις του είχαν περισσότερο οπαδικό χαρακτήρα καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που απαντούσε παρασυρόμενος από την έντονη προσωπικότητά του αλλά και τα συναισθήματά του για την ομάδα. Το τελευταίο διάστημα αυτό έχει διαφοροποιηθεί ριζικά.

Ο Γιώργος Σαββίδης είναι ίσως ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην καθημερινότητα της ομάδας, έχει συζητήσεις πολύ συχνά με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια που αφορά την ομάδα.

Κρίσιμες αποφάσεις και στήριξη
Φυσικά, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη είναι και ο άνθρωπος που αποφασίζει για πολύ σημαντικά θέματα, που αφορούν την καθημερινότητα του συλλόγου ενώ βρίσκεται και στο πλευρό του συνόλου του Ραζβάν Λουτσέσκου στα μεγάλα εκτός έδρας ντέρμπι καθώς ήταν στα επίσημα του «Γ.Καραϊσκάκης» ενώ θα δώσει το «παρών» και στο «Κλ.Βικελίδης» την ερχόμενη Κυριακή.

Η συνεισφορά του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ομάδα είναι σπουδαία και σε άλλα ζητήματα. Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν αυτός που στήριξε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και ήταν αυτός, που πίστεψε όσο κανείς στην προοπτική της περσινής ομάδας. Δικαιώθηκε στον τελικό του ΟΑΚΑ, όπου η οικογένεια του ΠΑΟΚ πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδος, αφιερώνοντάς το στον Ιβάν Σαββίδη, που ήταν τιμωρημένος.

Φέτος, ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ενώ ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στο «σίριαλ» της απόκτησης του Πόντους Βέρνμπλουμ, ντύνοντας τον Σουηδό σούπερ σταρ στα ασπρόμαυρα. Είναι γνωστό, πως ο Γιώργος Σαββίδης παίρνει πολύ συχνά θέση για γεγονότα που αφορούν τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πλέον, όμως, οι αναρτήσεις του έχουν γίνει πιο στοχευμένες, υπερασπίζεται την ομάδα του σε κάθε περίσταση ενώ είναι ξεκάθαρο πως τόσο ο ίδιος όσο και συνολικά οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δουν συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο να προοδεύει με τη χρήση του VAR, για το οποίο επιμένουν τόσο...

Διαβάστε ακόμη...