Ώρα ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ

Από arenafm.gr: Σε αντίθεση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, όταν και δεν υπήρχαν «εκκρεμότητες» σε επίπεδο συμβολαίων, φέτος η συγκεκριμένη λίστα είναι γεμάτη.
Πηγή: arenafm.gr
Ώρα ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ

Στη λίστα βρίσκονται οι: Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Χοσέ Κρέσπο, Εβγέν Σάκχοφ, Φερνάντο Βαρέλα, Χοσέ Κάνιας, Μάριος Σιαμπάνης, Παναγιώτης Γλύκος, Στέλιος Μαλεζάς, Νίκος Καρέλης και Αλίν Τόσκα.

Μέχρι πριν από σχεδόν ένα μήνα, όλα έδειχναν πως η υπόθεση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ίσως να ήταν από τις τελευταίες που θα απασχολούσε τους ασπρόμαυρους. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα, και η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Ο Μπίσεσβαρ έχει αντιμετωπίσει δυνατό εσωτερικό ανταγωνισμό, και για μια ακόμα φορά κατάφερε να δείξει τα αγωνιστικά του προσόντα, γεγονός που έφερε και τις πρώτες διερευνητικές επαφές ανάμεσα στον 30χρονο και τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Σε αυτές, δεν συζητήθηκαν μόνο θέματα που αφορούν το οικονομικό σκέλος, αλλά και το αγωνιστικό, καθώς η πλευρά του Ολλανδού θέλει να γνωρίζει τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα σε περίπτωση παραμονής του. Σε οικονομικό επίπεδο, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Μπίσεσβαρ το καλοκαίρι του 2016 ήταν μέσα στα πέντε πιο υψηλά, με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει από τότε καθώς μια σειρά από παίκτες που αποκτήθηκαν τον τελευταίο 1,5 χρόνο διαφοροποίησαν τα δεδομένα, γεγονός πάντως που ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Τα νέα οικονομικά δεδομένα φέρνουν και αλλαγές στις απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών, γεγονός που θα παίξει και αυτό ρόλο στην εξέλιξη όλων των ανοικτών υποθέσεων.

Ο Εβγέν Σάκχοφ μετρά 88 συμμετοχές με 16 τέρματα, ένα λιγότερο από όσα πέτυχε με την Ντνίπρο σε 127 αγώνες, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο μετράει 93 συμμετοχές, αριθμός ρεκόρ για εκείνον σε σχέση με ό,τι συνέβη στις προηγούμενες οκτώ ομάδες που αγωνίστηκε. Ο Χοσέ Κάνιας έφτασε τις 73 συμμετοχές στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, περισσότερες από όσες έχει κάνει με κάθε άλλη ομάδα.

Ιδιαίτερη περίπτωση στον ΠΑΟΚ είναι ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος αν και έχει αγωνιστεί σε μόλις 16 από τις αναμετρήσεις, που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στην εποχή Λουτσέσκου, χαίρει της εκτίμησης του Ρουμάνου τεχνικού, που έχει μιλήσει αρκετές φορές δημοσίως για την συνεισφορά του 34χρονου κεντρικού αμυντικού εντός των αποδυτηρίων.

Η φετινή είναι η 12η σεζόν στην οποία βρίσκεται εντός ΠΑΟΚ, και είναι δεδομένο πως δεν θα είναι η τελευταία. Ο Μαλεζάς αποτελεί ένα κεφάλαιο που θα αξιοποιηθεί από τους ασπρόμαυρους σε εξωαγωνιστικό πλαίσιο, κάτι που σημαίνει πως ο «Μάλε» θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας, είτε ως ποδοσφαιριστής είτε σε άλλο ρόλο.

Όσο αφορά τους δανεικούς, Νίκο Καρέλη και Αλίν Τόσκα και το μέλλον τους στον ΠΑΟΚ θα συζητηθεί προς το τέλος της σεζόν, όταν και το δείγμα γραφής θα είναι τέτοιο που θα επιτρέπει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να πάρουν τις αποφάσεις τους.

Τέλος, ο Παναγιώτης Γλύκος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Μάριου Σιαμπάνη, που κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την έκβασή της.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...