Η παρουσίαση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (pics)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Πηγή: acpaok.gr
Η παρουσίαση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (pics)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Οκτωβρίου 2018 στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena η επίσημη παρουσίαση του τμήματος μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, της φανέλας του τμήματος, καθώς και του κεντρικού χορηγού, της εταιρείας ΚΥΑΝΑ.

Τον λόγο πρώτος έλαβε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, κ. Βασίλης Αγγελίδης, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Α' Αντιπρόεδρο κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο, αλλά και όλο το Δ.Σ. για τη στήριξη που παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια στο τμήμα, εν συνεχεία αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να μην αυξηθεί ο αριθμός των αλλοδαπών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις, λειτουργώντας έτσι υπέρ των συμφερόντων του ερασιτεχνικού γυναικείου μπάσκετ και ταυτόχρονα δίνοντας κίνητρο στα νέα κορίτσια του μπάσκετ να ασχοληθούν με το άθλημα. Επιπλέον, ευχαρίστησε την εταιρεία ΚΥΑΝΑ, που βρίσκεται για 9η συνεχή χρονιά δίπλα στην προσπάθεια του τμήματος. Καταλήγοντας, ο κ. Αγγελίδης ευχήθηκε στις αθλήτριες, στο τμήμα και στο τεχνικό τιμ να έχουν όλοι μια καλή αγωνιστική χρονιά, ενώ ακόμη τόνισε: «Θα ήθελα, με αφορμή τη σημερινή μας επαφή, να εκδηλώσω την αγωνία μου για το χώρο του γυναικείου μπάσκετ, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τον προσανατολισμό του και από ερασιτεχνικό άθλημα να γίνει πόλος έλξης για καθαρά μισθοφορικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ αντιστέκεται σε αυτό, ζητώντας ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ούτως ώστε τα γήπεδα του γυναικείου μπάσκετ να γεμίσουν».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Γιάννης Βασιλειάδης, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας ΚΥΑΝΑ Hellas, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του που η εταιρεία ΚΥΑΝΑ βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ως χορηγός του τμήματος για 9η συνεχόμενη χρονιά. Ο κ. Βασιλειάδης εστίασε στο γεγονός ότι ο γυναικείος αθλητισμός έχει πτυχές που πρέπει να αναδειχθούν και η εταιρεία ΚΥΑΝΑ, ως αμιγώς κομμωτηριακή εταιρεία συμβάλλει στην ανάδειξη της ομορφιάς των αθλητριών.

Εκ μέρους του προπονητικού τιμ μίλησε ο βοηθός προπονητή Άγγελος Αγγελίδης, ευχόμενος υγεία σε όλες τις αθλήτριες, με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους θεσμούς.

Κλείνοντας, ο γυμναστής Άρης Ταρπάγκος ευχήθηκε καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες....

Ο Γενικός Αρχηγός κ. Βασίλης Αγγελίδης παρουσίασε με τη σειρά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου: Κaylon Williams, Alexis Govan, Jessica Jackson, Ρένια Καρλάφτη, Ελένη Τζέλου, Ελένη Μιχαηλίδου και Καλλιόπη Μιχαηλίδου.

Για προσωπικούς λόγους υγείας από την παρουσίασε απουσίασε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μασλαρινός.

Διαβάστε ακόμη...