«Θέλουν με κάθε τρόπο να βλάψουν τον ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την αναμέτρηση του «δικεφάλου» με τον Απόλλωνα Σμύρνης, την διαιτησία που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής φέτος η ομάδα του Λουτσέσκου, αλλά και για το αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που παίζει.
Πηγή: arenafm.gr
«Θέλουν με κάθε τρόπο να βλάψουν τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κακή διαιτησία στις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ: «Είναι τραγικά όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπούν όλα αυτά, αλλά έχω πει πολλές φορές πως προσπαθούν να ταράξουν τα νερά της ομάδας μας με τους διαιτητές. Πολλοί από αυτούς βέβαια είναι ανίκανοι και δεν μπορούν να διευθύνουν αγώνες γενικά, θέλουν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ κατά κύριο λόγο πάντως. Γίνονται πράγματα που δεν τα χωράει ο νους. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός και προσπαθούν με όλα τα όπλα τους να τον ανακόψουν. Ας μην αναφέρω και τα περσινά γεγονότα. Πρέπει ο οργανισμός ΠΑΟΚ να ενεργοποιηθεί, να λάβει αποφάσεις και να είναι μπροστάρης, ώστε να τελειώσει αυτήν η κατάσταση, γιατί όσο δεν τελειώνει βλάπτεται ο ολόκληρος ο οργανισμός ΠΑΟΚ».

Για το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ φέτος: «Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη βαθμολογία, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και είναι η καλύτερη ομάδα βάσει ποιότητας ποδοσφαιριστών. Βλέπουμε μια πολύ καλά στημένη ομάδα μέσα στο γήπεδο, μπορεί να μην παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο αλλά είναι πρώτος, έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, κι όταν βρουν τα πατήματά τους οι ποδοσφαιριστές δεν θα μπορεί να χτυπήσει κανείς την ομάδα. Ακόμη κι έτσι είναι στην κορυφή πάντως και νομίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου: «Χωρίς να θέλω να μπω σε θέμα σύγκρισης, αν και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, θεωρώ πως μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κοντράρει τον ΠΑΟΚ φέτος. Η ΑΕΚ έχει καλούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν μπορεί να φτάσει την περσινή πορεία της. Σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλοπάτι πάνω από τους υπόλοιπους. Φέτος έχουν αλλάξει και τα μυαλά και οι συνθήκες, το μόνο που μπορώ να φοβηθώ είναι την δική μας ομάδα. Εκτιμούμε, σεβόμαστε τις καταστάσεις και πιστεύω πως δεν μπορεί να σταματήσει ο ΠΑΟΚ».

Για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Πονεμένη ιστορία για εμένα το Άρης-ΠΑΟΚ. Είναι τοπικό ντέρμπι, από μόνο του το παιχνίδι κερδίζει το ενδιαφέρον όλων, δεν υπάρχει σύγκριση των ομάδων, καμία σχέση. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα πάει στο Χαριλάου για να δείξει την καλύτερη ομάδα που έχει και να κερδίσει. Πιστεύω είναι φαβορί».

Διαβάστε ακόμη...