«Να παίξουμε καλά για 40 λεπτά»

Η σεζόν αρχίζει για τον ΠΑΟΚ με τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο για την Β΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (3/10, 17:00) και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε για τον αυριανό αγώνα.
Πηγή: paokbc.gr
«Να παίξουμε καλά για 40 λεπτά»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα για την εκδήλωση της παρουσίασης του πρωταθλήματος της Basket League, τόνισε ότι ο Πανιώνιος είναι... άγνωστος στον Δικέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να παίξει καλά για 40 λεπτά προκειμένου να πάρει την πρόκριση...

«Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Πανιώνιο. Έχουμε δουλέψει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και νομίζω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά, για αυτό πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδας και να παίξουμε καλά για 40 λεπτά ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το Κύπελλο Ελλάδας είναι μια αρκετά δύσκολη διοργάνωση γιατί τα ματς είναι νοκ άουτ. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι ένας στόχος που θέλουμε να τον πετύχουμε».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στη διαδικασία των δύο παιχνιδιών την εβδομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει συνηθίσει να το κάνει αυτό, όπως και οι περισσότεροι από τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα ανταποκριθούμε σε όλα τα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...