«Πάμε να κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ»

Για το τρομερό γκολ, κόντρα στην Βασιλεία, για τους συμπαίκτες του Πασχαλάκη και Κρέσπο, αλλά και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Χοσέ Κάνιας.
Πηγή: inpaok.com
«Πάμε να κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ»

Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά:

Για το γκολ με την Βασιλεία:

«Μετά το σουτ είδα την τροχιά της μπάλας και περίμενα πως θα πάει προς το τέρμα και ήξερα ότι αν πήγαινε εκεί θα έμπαινε μέσα».

Για το ότι σουτάρει συχνά:

«Η θέση μου είναι του αμυντικού μέσου. Με αυτόν τον προπονητή έχουμε την κατοχή και μπορούμε να δημιουργούμε ευκαιρίες. Για αυτό σουτάρω».

Αν έχει να συμβουλέψει κάτι τους Πασχαλάκη και Κρέσπο:

«Είναι αυτοί που με προστατεύουν όταν ανεβαίνω. Είναι όμορφο και αισθάνομαι άνετα όταν έχω συμπαίκτες που με προστατεύουν όπως ο Κρέσπο και ο Πασχαλάκης».

Για το ποιος ειναι έχει το πιο πολύ χιούμορ στην ομάδα.

«Ο Καθένας έχει την τρέλα του ο Κρέσπο έχει διαφορετικό χιούμορ και δημιουργεί αστείες καταστάσεις. Όλοι έχουμε χιούμορ, κάποιοι λιγότεροι κάποιοι περισσότερο».

Για τον αν ψήφισε τον Κρέσπο ως MVP:

«Ο Κρέσπο έκανε καλή σεζόν και πέρυσι και ξεκίνησε καλά και φέτος. Ήξερα ότι είναι καλός ποδοσφαιριστής και είμαι περήφανος που έχουμε έναν τέτοιο αμυντικό στην ομάδα μας».

Για το πότε θα εμφανιστεί ο Κάνιας του τελικού:

«Είναι αλήθεια πως με τον Μαουρίσιο παίζουμε συχνά και είναι εύκολο να επικοινωνούμε. Έπαιξα και με τον Σάχοφ πολλές φορές. Είναι δύσκολο να πω. Ο τελικός ήταν μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι».

Για το τι περιμένει στο ντέρμπι:

«Ελπίζω η ομάδα να είναι έτοιμη για αυτό το ματς. Παίζουμε εκτός και θα είναι δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ελληνική ομάδα. Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να γυρίσουμε πίσω. Είμαστε σε καλό επίπεδο και έχουμε την ψυχολογία και τη νοοτροπία που χρειάζετα».

Διαβάστε ακόμη...