Οι σκέψεις Σάρι για την Τούμπα

Από inpaok.com: Ένα δυνατό «φρεσκάρισμα» στη βασική του ενδεκάδα σκέφτεται να κάνει ο Μαουρίσιο Σάρι ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.com
Οι σκέψεις Σάρι για την Τούμπα

Ο τεχνικός της Τσέλσι θα επιχειρήσει ένα γενναίο rotation, η έκταση του οποίου πάντως ακόμα δεν είναι σίγουρη. Άλλωστε, αν ακούσει κανείς τα ονόματα που θα αντικαταστήσουν τους «βασικούς», θα καταλάβει…

Σύμφωνα λοιπόν με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ιταλός προπονητής έχει αποφασίσει να ξεκουράσει έναν εκ των Αζάρ ή Πέδρο. Στις τελευταίες του δηλώσεις, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «θέλω να ξεκουράσω παίκτες αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιους. Θέλω να έχω σωστή εικόνα για την κατάσταση. Δεν ξέρω για τον Αζάρ, θα μιλήσω μαζί του και θα αποφασίσω. Είτε αυτός δεν θα παίξει την Πέμπτη, είτε ο Πέδρο».

Επίσης, μία πολύ πιθανή αλλαγή θα είναι αυτή στην κορυφή της επίθεσης όπου ο Μοράτα θα πάρει τη θέση του Ζιρού, πάντα σε σχέση με το τελευταίο ματς των «μπλε» με την Κάρντιφ για την Premier League.

Από εκεί και πέρα, οι Άγγλοι αναφέρουν πως ο Φάμπρεγκας θα πάρει τη θέση του Κόβασιτς στα χαφ, ενώ ο Δανός Κρίστενσεν θα παίξει στο κέντρο της άμυνας αντί του Ρούντιγκερ.

Οι δυο Ισπανοί, Μοράτα και Φάμπρεγας, έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Ο πρώτος λόγω Ζιρού έχει παίξει μόνο μία φορά βασικός, ενώ ο δεύτερος ξεκίνησε με ένα τραυματισμό και δεν έχει μπει ακόμα ούτε σε αποστολή της Τσέλσι.

Τέλος, πιθανή είναι και η συμμετοχή του Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ στον άξονα για τον οποίο ο Σάρι δήλωνε το περασμένο Σάββατο: «είχε έναν τραυματισμό αλλά πιστεύω τον ξεπερνάει. Ίσως στην Τούμπα θα έχω τη δυνατότητα να του δώσω την ευκαιρία». Ο 22χρονος διεθνής Άγγλος έχει παίξει μόνο 33 λεπτά στη φετινή σεζόν ως αλλαγή σε δυο αγώνες πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...