Τόργκελε: «Στην Τούμπα κανένας δεν περνάει...»

Από sdna.gr: Ο Ούγγρος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και νυν της MTK Βουδαπέστης, Σάντορ Τόργκελε, σκιαγράφησε το προφίλ της Βίντι που θα βρει στους ομίλους του Europa League ο Δικέφαλος.
Πηγή: sdna.gr
Τόργκελε: «Στην Τούμπα κανένας δεν περνάει...»

Μεταξύ άλλων τόνισε πως στην Τούμπα καμιά ομάδα δεν έχει μεγάλες πιθανότητες ώστε να κερδίσει βαθμούς, ενώ στάθηκε στους παίκτες που ξεχωρίζουν από το ρόστερ της Βίντι.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το αγωνιστικό επίπεδο της Βίντι: «Η Βίντι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο κάτι το οποίο απέδειξε και στους αγώνες για τα προκριματικά του Champions League όπως επίσης και στα ματς με την ΑΕΚ για τα play off, στα οποία στάθηκε άτυχη και δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους. Φέτος το καλοκαίρι ενισχύθηκε με την προσθήκη του Βούλγαρου επιτελικού μέσου, Γκεόργκι Μιλάνοφ και του Σέρβου στράικερ Μάρκο Στσέποβιτς».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα στα μεταξύ τους παιχνίδια: «Με βάση αυτά που έχουν παρουσιάσει οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τη Βίντι. Στην Τούμπα, όπως όλοι γνωρίζουμε, καμία ομάδα δεν έχει μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει βαθμούς».

Για το ποια είναι τα αστέρια της ουγγρικής ομάδας: «Έχω διακρίνει τρεις παίκτες, δύο αμυντικούς και έναν επιθετικό. Τον Σέρβο Ντάνκο Λάζοβιτς,ο οποίος είναι ένας πολύ έμπειρος επιθετικός με αρκετές συμμετοχές και στην Εθνική ομάδα της χώρας του, τον Χούζτι ο οποίος είναι ένας αμυντικός μέσος με πολλές εμπειρίες από την Μπουντεσλίγκα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον υψηλόσωμο στόπερ Γιουχάζ ο οποίος είναι πολύ καλός κεφαλοσφαιριστής στις στημένες φάσεις. Παρόλα αυτά δεν είναι μια ομάδα που βασίζεται σε τρεις παίκτες αλλά στην ομαδική λειτουργία».

ΠΗΓΗ: FAIR PLAY FM 96,1

Διαβάστε ακόμη...