«Δείξαμε καλά στοιχεία»

Ο Θοδωρής Ζάρας σχολίασε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπουγιούκσεχιρ τονίζοντας ότι η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία και πως έχει το περιθώριο να βελτιωθεί.
Πηγή: sdna.gr
«Δείξαμε καλά στοιχεία»

«Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, πρέπει να διορθώσουμε κάποια άλλα. Έχουμε ακόμη δρόμο σε άμυνα κι επίθεση κι ελπίζω στις αρχές του Οκτώβρη, που έχουμε τρία σερί επίσημα παιχνίδια, να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται» δήλωσε αρχικά ο Ζάρας και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις διαφορές της φετινής ομάδας, με την περσινή. «Νομίζω πως θα κινηθούμε στο ίδιο πλαίσιο. Ενέργεια στην άμυνα, πολυφωνία στην επίθεση, διάφορα συστήματα. Νομίζω πως σε λίγο καιρό θα μπορώ να σας απαντήσω πιο εύστοχα» απάντησε ο έμπειρος γκαρντ.

Παρά τις απουσίες και τις αλλαγές, ο ΠΑΟΚ είχε ρυθμό στο μεγαλύτερο κομμάτι και του σημερινού αγώνα. «Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει όποιος έρχεται από τον πάγκο να είναι έτοιμος να βοηθήσει στο 100%. Νομίζω πως οι προπονητές κι ολόκληρο το επιτελείο κάνουν πολύ καλή δουλειά κι αυτό φαίνεται» σχολίασε ο Ζάρας, που έκανε λόγο και για τους 90 πόντους του ενεργητικού της ομάδας του.

«Είναι ένα καλό σημάδι αλλά δε μας λέει πολλά. Βάλαμε πολλούς πόντους, δεχθήκαμε λίγους. Φιλικά είναι αυτά. Έχουμε ακόμη δρόμο. Η ομάδα φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο αλλά και πέρυσι τέτοια εποχή λέγαμε τα ίδια και τα αποτελέσματα στην αρχή ήταν πολύ διαφορετικά. Ήταν σημαντικό βέβαια που καταφέραμε κι αντιστρέψαμε την εις βάρος μας κατάσταση. Τα φιλικά είναι για να βγαίνουν κάποια συμπεράσματα αλλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε γιατί έχουμε δει τις συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις».

Τέλος, αναφέρθηκε στους ρεαλιστικούς στόχους που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν. «Μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω στο κύπελλο, σίγουρα να προχωρήσει παραπάνω στην Ευρώπη και στην Ελλάδα να διεκδικήσει και πάλι την 3η θέση. Θα είναι σημαντικό να καταφέρουμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους στην έδρας μας. Πιστεύω πως θα είναι μια καλή χρονιά».

Διαβάστε ακόμη...