«Είδαμε πώς έχασε τον τίτλο ο ΠΑΟΚ…»

Από inpaok.com: Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του με τη φανέλα της Λαμίας μίλησε ο Γιάννης Σκόνδρας.
Πηγή: inpaok.com
«Είδαμε πώς έχασε τον τίτλο ο ΠΑΟΚ…»

Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ!

Ο 28χρονος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε επίσης στο ξεκίνημα που έκανε ο Δικέφαλος, όπως και στη μεταγραφή του πρώην συμπαίκτη του Στέφανου Αθανασιάδη στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σκόνδρας:

Για τη μεταγραφή του στη Λαμία: «Έχει λίγες ημέρες που πήγα. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Το καλό είναι ότι όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι κοντά μας, και ο κόσμος. Έχουμε τη στήριξη όλων, ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες, υπήρξε και αλλαγή προπονητή, θα δουλέψουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα ανταμειφθούμε».

Για τον ΠΑΟΚ: «Σημαντικό ότι ξεκίνησε με δύο νίκες. Έχει κρατήσει τον κορμό από πέρσι και έκανε καλές προσθήκες. Δυναμώνει κάθε χρόνο, έφτασε φέτος μια ανάσα από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Με σωστή δουλειά και υπομονή θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του. Και πέρσι έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και είδαμε πώς το έχασε. Φέτος έχει την ομάδα, όμως, πρέπει να δουλέψει διότι έχει άξιους ανταγωνιστές. Και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είναι δυνατές ομάδες. Ο τίτλος φέτος θα κριθεί στα ντέρμπι, διότι και οι τρεις ξέφυγαν από τους υπόλοιπους».

Για το ατού και το μειονέκτημα του ΠΑΟΚ: «Ατού του είναι η ομοιογένεια, τα παιδιά γνωρίζονται από πέρσι και οι νέες προσθήκες θα βοηθήσουν. Όταν έχεις κορμό οι νέοι προσαρμόζονται πιο γρήγορα. Πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή του σε συγκεκριμένα ματς, όπως με τον Πανιώνιο, αν και παρ' όλα αυτά κατάφερε να κερδίσει. Είναι, πάντως, σημαντικό είναι να παίρνεις βαθμούς ακόμη και χωρίς να παίζεις καλά».

Για τη μεταγραφή του Στέφανου Αθανασιάδη στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο Κλάους έκανε καλά που πήγε στον ΠΑΣ. Είναι μια ομάδα που αναδεικνύει ταλέντα. Έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να τους βοηθήσει. Το έχει το σκοράρισμα. Είναι πολύ καλός παίκτης και με σωστή δουλειά θα βρει τα πατήματά του και θα γίνει αυτός που ήταν στον ΠΑΟΚ».

Για τη θητεία του στη Σκωτία: «Πέρασα δύο καλά χρόνια στη Χάμιλτον. Είχαμε ως στόχο τη σωτηρία και τα καταφέραμε. Τώρα άνοιξε μια νέα σελίδα με τη Λαμία και προσηλώνομαι στους στόχους της Λαμίας».

Διαβάστε ακόμη...