Μια… ομάδα δανεικοί

Ο ΠΑΟΚ με την προσθήκη του Νίκου Καρέλη, ολοκλήρωσε το ρόστερ του για την σεζόν 2018-2019, με τον Δικέφαλο να παραχωρεί για ακόμη μια σεζόν αρκετούς ποδοσφαιριστές του με την μορφή του δανεισμού.
Πηγή: inpaok.com
Μια… ομάδα δανεικοί

Οι «ασπρόμαυροι» παραχώρησαν συνολικά 18 ποδοσφαιριστές τους ως δανεικούς σε συλλόγους της Super League, της Football League, αλλά και του εξωτερικού, προκειμένου να έχουν αγωνιστικό ρυθμό και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες.

Οι δανεισμοί στη Super League

Σε συλλόγους της Super League ο ΠΑΟΚ παραχώρησε εφτά ποδοσφαιριστές, με τους Δημήτρη Χατζηϊσαΐα, Δημήτρη Γιαννούλη και Ευθύμη Κουλούρη να συνεχίζουν στον Ατρόμητο, τους Μάρκο Μιχόγεβιτς, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη στον ΟΦΗ, τον Γιάννη Μυστακίδη στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Νίκο Μελίσσα στην Λαμία.

Οι δανεικοί της Football League

Στο πρωτάθλημα της Football League, θα συνεχίσουν την καριέρα τους ως δανεικοί, ο Γιώργκος Κάκκο, ο Γιώργος Μούτσα, ο Νικόλας Ματθαίου και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, που παραχωρήθηκαν στην ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Μανώλης Πατράλης στην Δόξα Δράμας και ο Ιλία Μαρκόφσκι που θα συνεχίσει στον Αιγινιακό.

Αυτοί που πήγαν εξωτερικό

Αρκετοί είναι και οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, που παραχωρήθηκαν με την μορφή του δανεισμού σε συλλόγους του εξωτερικού, με τον Πέδρο Ενρίκε να συνεχίζει στο Καζακστάν με την φανέλα της Αστάνα, τον Χάρη Χαρίση στο Βέλγιο με την Κορτράικ, τον Λάζαρο Λάμπρου στην Ολλανδία και την Φορτούνα Σιτάρντ και τον Τιμπό Μουλέν, που θα αγωνίζεται στην Τουρκία με την Ανκαραγκουτσού.

Διαβάστε ακόμη...