Η Αναστασία Σπυριδωνίδου για όλα

Η Αναστασία Σπυριδωνίδου είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες και ένα από τα καλύτερα παιδιά των Ελληνικών γηπέδων. Πέρυσι πόνεσε τον Δικέφαλο καθώς με το ταλέντο της οδηγούσε την πρώην ομάδα της από νίκη σε νίκη, στέλνοντας την στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.
Πηγή: thessports.gr
Η Αναστασία Σπυριδωνίδου για όλα

Φέτος είναι εδώ και δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει όποιον αντίπαλο σταθεί εμπόδιο στον στόχο που έχει θέσει η ομάδα του Δικεφάλου, και είναι μεγάλη μας χαρά που θα φοράει τα «ασπρόμαυρα».

Η ίδια μίλησε για τους στόχους που έχει θέσει με την νέα της ομάδα, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

Ένα σχόλιο για την μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ:

«Είναι τιμή μου που ήρθα σ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο,νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη που είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ»

Οι ατομικοί και προσωπικοί στόχοι με την ομάδα:

«Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιωθώ, να γίνω ακόμα καλύτερη και να σκοράρω περισσότερα γκολ. Μία ομάδα είναι ένα σύνολο που αποτελείται από πολλά άτομα, επομένως στόχος είναι η καθεμία να δίνει το καλύτερο που μπορεί, ώστε να πετυχαίνουμε σαν ομάδα.»

Τι να περιμένει από εσένα ο κόσμος του ΠΑΟΚ;

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε ως ομάδα τους στόχους μας. Είναι μεγάλη μου τιμή η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Διοίκηση του ΠΑΟΚ και θα δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν και να κάνουμε τον κόσμο μας περήφανο.»

Ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου τονίζοντας:

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, μπορεί να παίζουμε 11 παίκτριες μέσα στο γήπεδο, ο καλύτερος παίκτης μας όμως είναι ο 12ος, στην κερκίδα! Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε προσπάθειά μας που θα μας φέρνει πιο κοντά στον τελικό μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

πηγή: paokvoice.com

Διαβάστε ακόμη...