Με τρεις στόπερ ο Πανιώνιος!

Από paok24.com: Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αύριο στις 19:15 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Πηγή: paok24.com
Με τρεις στόπερ ο Πανιώνιος!

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ζοζέ Ανιγκό θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την αποστολή, στην οποία δεν θα βρίσκεται σίγουρα ο Σλοβένος αριστερός μπακ, Μίλαν Κότσιτς, λόγω τραυματισμού αλλά και ο Παναγιώτης Μακρύλλος.

Σε ότι αφορά τις σκέψεις του προπονητή του Πανιωνίου για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο, το πιθανότερο σενάριο κάνει λόγο για σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς μπροστά από τον Μανοϊλοβιτς, που θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια.

Εφόσον οι Νεοσμυρνιώτες παραταχθούν με τρεις στόπερ, αυτοί θα είναι οι Ντομίγκεζ, Μπανανά και Σταυρόπουλος, με τον Παπαγεωργίου να είναι ο αριστερός μπακ - χαφ και ο Κούρντι να αναλαμβάνει τη δεξιά πτέρυγα.

Από εκεί και πέρα, οι Κόρμπος και Κεϊτά προαλείφονται για το δίδυμο των κεντρικών χαφ, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Σπιριντόνοβιτς, Μασούρα και Ντουρμισάι.

Διαβάστε ακόμη...