«Θα μπορούσε να ανανεωθεί και άλλα χρόνια ο Λουτσέσκου”

Από arenafm.gr: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, μίλησε αποκλειστικά στον Arena 89,4 και είπε για το πολύ μεγάλο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων", κόντρα στην Μπενφίκα, αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: arenafm.gr
«Θα μπορούσε να ανανεωθεί και άλλα χρόνια ο Λουτσέσκου”

Αναλυτικά ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου ανέφερε:

«Είναι τελικός το παιχνίδι, γιατί το να πας σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ειναι πρωτόγνορο. Είναι τελικός και από το πρώτο παιχνίδι έχει πολύ καλό αποτέλεσμα και με την ,κατάλληλη διαχείριση θα πάρει την πρόκριση".

Για το φαβορί που είναι η Μπενφίκα και αν το δέχεται ο ίδιος:

«Η Μπενφίκα είναι σε ένα επίπεδο πολύ πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ, δεν χωράει αμφισβήτηση. Ο ΠΑΟΚ, έχει αποδείξει πως αντέχει σε δυσκολίες και μην ξεχνάμε πως παίζει στην καυτή Τούμπα και θεωρώ πως τα πρώτα δέκα με δεκαπέντε λεπτά, πρέπει να τα αξιοποιήσει ο ΠΑΟΚ".

Το σημείο κλειδί που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ δείχνει μία προσωπικότητα, όπως έκανε και με την Σπαρτάκ στην Τουμπα, όπου έχανε με 0-2 και γύρισε το παιχνίδι και με την σημαντική βοήθεια του κόσμου έδειξε πως η ομάδα διαθέτει προσωπικότητα. Άποψή μου είναι πως η ομάδα, πρέπει να πάει για το γκολ, όπου αν καταφέρει να το πετύχει, θα είναι φοβερό πλεονέκτημα. Βέβαια ποδόσφαιρο είναι και δεν μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα".

Για την ανανέωση του Λουτσέσκου:

«Πρώτον θεωρώ πως είναι πάρα πολύ καλή κίνηση. Ομολογώ πως έλεγα: Περιμένετε να τον δούμε. Αν θυμάστε πέρσι η ΠΑΕ έλεγε: Πάμε για πρωτάθλημα και περίμενα έναν προπονητή με το ανάλογο κύρος και προσωπικότητα. Όταν ήρθε ο Λουτσέσκου, είχα αμφιβολίες και έλεγα, περιμένετε να τον δούμε. Αυτό που είναι θετικό είναι ότι έφτιαξε ένα αδούλευτο σύνολο, από τον προηγούμενο προπονητή και έλεγε και ο ίδιος δώστε μου χρονικό περιθώριο ενάμιση με δύο μήνες και άσχετα αν ήμασταν επιφυλακτικοί ο Λουτσέσκου και οι βοηθοί του ανέβασαν την ομάδα και σήμερα, είναι μόλις ένα βήμα μακριά από όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως έπρεπε να ανανεωθεί και άλλα χρόνια και μάλιστα ο ΠΑΟΚ, σπάνια ξεκινάει την σεζόν με τον προπονητή που τελείωσε την προηγουμενη χρονια. Άποψή μου είναι πως θα μπορούσε να ανανεωθεί για άλλα τρία-τέσσερα χρόνια, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει τις προϋποθέσεις για να γίνει ομάδα ελίτ. Για να μιλήσουμε λογικά είναι απόλυτα σωστή κίνηση, από την διοίκηση, απλά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη η διάρκεια της συνεργασίας".

Διαβάστε ακόμη...