”Θα κάνει καριέρα αν σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο”

Από arenafm.gr: Ο Μαγκντί Τολμπά μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τον Αμρ Ουάρντα, τονίζοντας, ότι θα κάνει καριέρα εάν σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο, ενώ πρόσθεσε ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα είναι για πάντα στην καρδιά του.
Πηγή: arenafm.gr
”Θα κάνει καριέρα αν σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο”

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τον ΠΑΟΚ: «Έμαθα τα νέα για την πρόκριση επί της Βασιλείας, της Σπαρτάκ Μόσχας και τώρα για την ισοπαλία στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ πάει πολύ καλά. Πιστεύω, ότι θα προκριθεί και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".

Για τον Ουάρντα: «Είναι καλός παίκτης, όταν προσαρμοστεί στην πειθαρχία και στο σύστημα της ομάδας θα βοηθήσει περισσότερο την ομάδα. Είναι νεαρός, από άλλη χώρα και πρέπει να είναι κοντά του και να τον συμβουλεύουν, το τεχνικό τιμ και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, για να έχει μία σταθερότητα η απόδοσή του".

Για το τι θα τον συμβούλευε: «Θα του πω να σκέφτεται μόνο την δουλειά του και να είναι αυτοσυγκεντρωμένος μόνο σ' αυτή. Φυσικά και θα έχει φίλους και παρέες, αλλά πάντα πρέπει να κοιτάει την δουλειά του πρώτα και μετά όλα τα άλλα".

Για το εάν μπορεί να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ εφάμιλλη με την δική του: «Μπορεί, εάν έχει πίστη. Είναι τυχερός που πήγε στο παγκόσμιο κύπελλο με την Αίγυπτο και έπαιξε, αλλά και ικανός γιατί έδειξε τα προσόντα του και ότι το άξιζε".

Για τα ατού του Ουάρντα: «Η ντρίπλα, η τελική πάσα και το σουτ".

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:«Πάντα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι μέσα στην καρδιά μου, όπως και ο ΠΑΟΚ φυσικά. Κανονικά κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι φανατικός φίλαθλος του ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...