«Αν ήταν αυτό πέναλτι, τότε του ΠΑΟΚ ήταν δύο φορές»

Από sdna.gr: Ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση για το πέναλτι που υπέδειξε ο Μάζιτς υπέρ της Μπενφίκα και... προέβλεψε πως ο Σέρβος ρέφερι θα γίνει αρχιδιαιτητής τα επόμενα χρόνια.
Πηγή: sdna.gr
«Αν ήταν αυτό πέναλτι, τότε του ΠΑΟΚ ήταν δύο φορές»

Ο Μίλοραντ Μάζιτς με ένα πέναλτι - φάντασμα που σφύριξε έδωσε την ευκαιρία στην Μπενφίκα να προηγηθεί επί του ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Για την απόφαση του Σέρβου διαιτητή, ο οποίος διεύθυνε τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε θέση στον «FAIR PLAY FM 96,1» τοποθετήθηκε ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως δεν υπήρχε κανένα πέναλτι και ο Μάζιτς πέρασε επιτυχημένα από εξετάσεις, ενώ περιμένει και τον ορισμό του διαιτητή στη ρεβάνς της Τούμπας.

Αναλυτικά ο Έλληνας καθηγητής διαιτησίας είπε:

«Ο Μάζιτς έδωσε εξετάσεις και πέρασε... Τον βλέπω κάπου αρχιδιαιτητή τα επόμενα χρόνια. Αν ήταν αυτό πέναλτι, αυτό του ΠΑΟΚ ήταν δύο φορές πέναλτι. Είναι μεγάλη υπόθεση να πας στα αποδυτήρια με την ισοπαλία, παρά χάνοντας με 1-0. Παρατηρώ, πάντως, ότι οι ελληνικές ομάδες δεν είχαν καλές διαιτησίες τη φετινή σεζόν. Να δούμε ποιος διαιτητής θα είναι στη ρεβάνς της Τετάρτης, καθώς θα είναι μεγάλη υπόθεση».

Δείτε το πέναλτι που έδειξε ο Μάζιτς κατά του ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...