Ξεκινάνε οι γυναίκες, έρχονται και οι ξένες!

Από paok24.com:Αντίστροφη μέτρηση για το γυναικείο χάντμπολ του Δικεφάλου του Βορρά.
Πηγή: paok24.com
Ξεκινάνε οι γυναίκες, έρχονται και οι ξένες!

Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών διανύουν οι αθλήτριες του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, αφού μετά τις 15 Αυγούστου έχει δοθεί το πρώτο ραντεβού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Δικέφαλος του Βορρά με την παραμονή του Δημητρούλια στον πάγκο της ομάδας, αλλά και τις «δυνατές» μεταγραφικές κινήσεις από Ελλάδα και εξωτερικό έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο που είναι ικανό να φέρει και πάλι την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη και τα δύο ξένα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, η Τέγια Φερφόλια και η τερματοφύλακας Μπρούνα Καμπόϊμ.

Μάλιστα, για την 23χρονη Βραζιλιάνα αρκετά είναι τα αφιερώματα που γίνονται στην πατρίδα της σχετικά με την μετακίνηση της στην Ελλάδα και στο Δικέφαλο του Βορρά, μιας και η αθλήτρια θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός συνόρων.

Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια στο PAOK24 είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για το γεγονός ότι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και θέλει η παρουσία της με τη φανέλα του ΠΑΟΚ να συνδυαστεί με την κατάκτηση τίτλων.

Διαβάστε ακόμη...