«Ανυπομονώ για το γεμάτο Παλατάκι»

Από paok24.com: Οι στόχοι του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Δικεφάλου του Βορρά, η ατμόσφαιρα στο "Παλατάκι", το απρόβλεπτο πρωτάθλημα και η... παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Ανυπομονώ για το γεμάτο Παλατάκι»


Ο Δημήτρης Εφραιμίδης πανηγύρισε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας. Τώρα, είναι η σειρά του αδελφού του, Νικήτα, να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» και να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση κατακτώντας και αυτός τίτλους με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Για τον ίδιο άλλωστε το παραπάνω είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος ενόψει της νέας σεζόν κάτι το οποίο ξεκαθάρισε και ο ίδιος μιλώντας στη FORZA Plus. «Εννοείται! Δεν υπάρχει άλλη απάντηση».

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει τη δική του «αυτοκρατορία» στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ και αυτό θέλει να συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική χρονιά διεκδικώντας τους τρεις εγχώριους τίτλους. Η πληρότητα που υπάρχει στο φετινό ρόστερ ανοίγει την... όρεξη και για το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη, με τον Έλληνα λίμπερο πάντως να επισημαίνει τις προϋποθέσεις που υπάρχουν για να συμβεί κάτι τέτοιο. «Στο μυαλό όλων μας είναι και η καλή ευρωπαϊκή πορεία. Αυτό βέβαια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Για παράδειγμα τα προκριματικά στο Champions League πάντα κρύβουν παγίδες. Όμως πιστεύω ότι αν έχουμε την υγεία μας θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε και στην Ευρώπη».

Ο Νικήτας έχει αγωνιστεί αρκετές φορές ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» και μάλιστα έχει βάλει... δύσκολα στους «ασπρόμαυρους». Τώρα, ως παίκτης του Δικεφάλου ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο οι φίλοι της ομάδας. «Όσες φορές έχω παίξει στο Παλατάκι ως αντίπαλος κάνω καλά παιχνίδια. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και τώρα που θα αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ! Περιμένω τον κόσμο να είναι δίπλα μας σε όλα τα ματς και στα μεγάλα και σε αυτά που δε θα είναι τόσο σημαντικά. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα τόσο όμορφο γήπεδο και σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ομάδας».

Ο 29χρονος βολεϊμπολίστας με μεγάλη εμπειρία στη Volleyleague επισημαίνει στη FORZA Plus ότι το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι με διαφορά το πιο ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο των τελευταίων έξι - επτά χρόνων.

«Περιμένω ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Μετά από αρκετά χρόνια έρχονται " μεγάλα ονόματα" στις ελληνικές ομάδες. Βέβαια, εκτός από τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον Ηρακλή και τις ομάδες της επαρχίας οι οποίες με τη δύναμη των γηπέδων τους θα ψάξουν να κάνουν την έκπληξη και τη "ζημιά" στα φαβορί».

Διαβάστε ακόμη...