«Θέλω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ!»

Η Βασιλική Γκάτζιου στο PAOK24
Πηγή: paok24.com
«Θέλω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ!»

Για την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο PAOK24 η έμπειρη αθλήτρια, Βασιλική Γκάτζιου.

Παράλληλα η αθλήτρια του γυναικείου τμήματος χάντμπολ έκανε το δικό της ξεχωριστό κάλεσμα στο κόσμου του Δικεφάλου, ενώ υπογράμμισε πως θέλει να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ.

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα που και φέτος θα αγωνιστώ με την ομάδα του ΠΑΟΚ, γιατί πρώτον οι άνθρωποι του συλλόγου δείχνουν πως με εμπιστεύονται αλλά και γιατί μου έχει μείνει από πέρυσι απωθημένο ο τίτλος του πρωταθλήματος και θέλω πολύ ως βορειοελλαδίτισα να τον κατακτήσω με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Όλοι στην οικογένεια μου υποστηρίζουν την ομάδα!" ανέφερε αρχικά σχετικά με την παραμονή της στην ομάδα.

Αναφορικά με τους στόχους και τις απαιτήσεις που υπάρχουν φέτος, σημείωσε ότι: "Οι στόχοι φυσικά είναι και πάλι να διεκδικήσουμε τους δυο τίτλους. Από εκεί και πέρα, σαν αθλήτρια θέλω την ατομική μου βελτίωση αλλά και να πάρω συμμετοχή στην Εθνική μας ομάδα".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας, αναφέροντας ότι: "Ελπίζω να τους δώσουμε χαρά φέτος, όπως αυτοί μας στέκονται συνέχεια στα παιχνίδια. Ελπίζουμε και τη νέα χρονιά να είναι δίπλα μας, ενώ με την αγορά διαρκείας θα μπορέσουν να στηρίξουν και το τμήμα του συλλόγου μας".

Διαβάστε ακόμη...