Ενδιαφέρον από Ερυθρό Αστέρα για Κόντε

Από paok24.com: Δημοσιεύματα από την Σερβία αναφέρουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας κοιτάει την περίπτωση του Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννενα με τον παίκτη να έχει απασχολήσει αρκετά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ενδιαφέρον από Ερυθρό Αστέρα για Κόντε

Μέσα στον Ιούνιο ο ΠΑΟΚ είχε έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννενα για τον Πέδρο Κόντε λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία του Δικεφάλου, αλλά τελευταία στιγμή ο παίκτης παρέμεινε στην ομάδα της Ηπείρου. Για τον ίδιο έχουν ακουστεί πολλά, όπως το ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, αλλά και από ομάδες των αραβικών χωρών που μπορούν πολύ εύκολα να καλύψουν τις απαιτήσεις τόσο και της ομάδας, όσο και τους παίκτη.

Από τις μεταγραφικές κινήσεις των ΑΕΚ και Ολυμπιακού δεν έχουν δει να φτάνουν στις ομάδες παίκτες που μπορεί να κοστίσουν και 1 εκατ. ευρώ στην αγορά τους και έτσι ο παίκτης παραμένει μέχρι νεοτέρας στα Γιάννενα. Πάντως μιας και πρόκεται για έναν ικανό σκόρερ για αυτόν ήδη γράφτηκε στην Σερβία ότι τον παρακολουθεί και τον θέλει ο Ερυθρός Αστέρας.

Σαν σενάριο είναι πολύ πιθανό, μιας και ο προπονητής της ομάδας είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που έχει περάσει από τον Πανιώνιο δύο χρόνια πριν και ξέρει πολύ καλά τη δική μας αγορά. Άλλωστε έχει αποκτήσει και τον Μπεν από τον Ολυμπιακό, αλλά είχαν βγάλει και φήμες από ΜΜΕ της Σερβίας για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο του ΠΑΟΚ, χωρίς φυσικά να έρθει η παραμικρή πρόταση για τον παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...