Χάλκινοι οι έφηβοι!

Από acpaok.gr: Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, το οποίο διεξήχθη 12-15 Ιουλίου στο Κολυμβητήριο της Χίου.
Πηγή: acpaok.gr
Χάλκινοι οι έφηβοι!

Ο ΠΑΟΚ, στα ημιτελικά, γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Ν.Ο. Χίου με 11-7, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στο μικρό τελικό, όπου και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, του οποίου επικράτησε με 4-15.

Οι έφηβοι του Δικεφάλου με μία πολύ καλή παρουσία, σημειώνοντας μόνο μία ήττα στον ημιτελικό, η οποία όμως ήταν αρκετή για να τους στερήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Οι αθλητές που στελέχωσαν την αποστολή του Δικεφάλου στη Χίο: Ευστάθιος Λαλιάς, Παναγιώτης Σπανούδης, Δημήτρης Σγουρίδης, Στέλιος Φουρναράκης, Γιάννης Στάθης, Γιώργος Σαλαμάνης, Γιάννης Σιδηρόπουλος, Ιάσων Παληός, Εμμανουήλ Βαγγέλης, Δημήτρης Λογιώτατος, Γιάννης Κεχαλάρης, Φίλιππος Κουγιούνης, Στέφανος Κυριαφίνης, Γιώργος Κουτσαντάς, Ανδρέας Αντωνίου.

Με αφορμή την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, η οποία είναι η ακόλουθη:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θεσσαλονίκη, 15/07/2018

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο προπονητικό τιμ, καθώς και στα στελέχη του τμήματος Υδατοσφαίρισης Εφήβων για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια...

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...