«Ήταν στόχος μου ο ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Αποτέλεσε, μετά τις ελεύσεις του Δημήτρη Τζούριτς και του Κώστα Καπετανίδη, το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου με σκοπό ο Δικέφαλος να ενισχύσει τη δύναμή του μπροστά στο φιλέ.
Πηγή: inpaok.com
«Ήταν στόχος μου ο ΠΑΟΚ!»

Μάλιστα, ο ίδιος ετοιμάζεται να γίνει για τρίτη φορά κάτοικος Θεσσαλονίκης, ύστερα από τις υπηρεσίες που πρόσφερε τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες του Ηρακλή και του Άρη, ενώ μέχρι πέρυσι βρισκόταν στον έμψυχο δυναμικό του Φοίνικα Σύρου.

Ο λόγος γίνεται για τον νέο κεντρικό των «ασπρόμαυρων», Τάσο Γάτση, ο οποίος μέσω του INPAOK παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες μόλις έμαθες ότι έχεις πρόταση από τον ΠΑΟΚ;

«Ήταν ένας από τους στόχους μου να έρθω στον ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά και με χαροποίησε ιδιαιτέρα το γεγονός όταν δέχθηκα κλήση από τους ανθρώπους της ομάδας».

Ποιοι θα είναι οι στόχοι για την επόμενη σεζόν;

«Αρχικά, είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το League Cup. Επίσης, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και μια καλή πορεία στο Champions League».

Πώς περιμένεις να είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος;

«Βάση και των υπόλοιπων ομάδων, αλλά και τους παίκτες που έχουν έρθει να αγωνιστούν στη χώρα μας πιστεύω ότι θα έχουμε ένα πολύ δυνατό και ταυτόχρονα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε το ρόστερ για τη νέα χρονιά μόλις στις 2 Ιουλίου;

«Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα να έχει ετοιμάσει το ρόστερ της τόσο νωρίς, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει γρήγορα και κατάλληλα την προετοιμασία της. Μάλιστα, αυτό βοηθάει εμάς τους παίκτες για να συνειδητοποιήσουμε που βρισκόμαστε και ποιοι οι στόχοι που τεθεί».

Ο Γιάννης Τακουρίδης, ο Αλεξάνταρ Όκολιτς και ο Ιβάν Μάρκεζ θα είναι τρεις υπόλοιποι κεντρικοί της ομάδας. Ανυπομονείς να συνεργαστείς μαζί τους;

«Φυσικά και περιμένω να αγωνιστώ μαζί τους. Πρόκειται για τρεις πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες με τους οποίους περιμένω καρτερικά να συνεργαστώ».

Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Θα ήθελα να πω πως η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατόν για να χαροποιηθούν οι φίλαθλοί της και ο κόσμος να μην σταματάει να στηρίζει αυτό το τμήμα γιατί χάρη σε αυτή θα συνεχίζουν να έρχονται νέες επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη...