“Ο Σαββίδης θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο”

Από thessports.gr: Για την συμπλήρωση 46 χρόνων από την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου στην ιστορία του ΠΑΟΚ αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Χρήστος Τερζανίδης.
Πηγή: thessports.gr
“Ο Σαββίδης θα κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο”

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Το μεγαλείο του πρώτου κυπέλλου είναι ότι πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους Αθηναίους στην έδρα τους. Αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει ούτε ο κόσμος, ούτε οι παράγοντες. Μόνο οι παίκτες. Γιατί πολλές φορές όταν η ομάδα πήγε στην Αθήνα δεν σήκωσε το ανάστημα της. Και μετά το 75 είχαμε κάνει μια παρά πολύ δυνατή ομάδα . Αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνανε να πάρουμε πρωτάθλημα».

Για τον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσεις σε ένα εχθρικό γήπεδο που μας πετούσαν ότι μπορείτε να φανταστείτε. Και επίσης και στον τελικό αλλά και μετά η διαιτησία ήταν εναντίων μας. Εγώ ακόμα και τώρα νιώθω αρκετά αδικημένος για τότε. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος και δεν έπαιρνε το πρωτάθλημα».

Για τον ΠΑΟΚ σήμερα: «Νομίζω ο Σαββίδης θα κάνει ένα ΠΑΟΚ πολύ μεγάλο. Είναι στο δικό μας χέρι. Υπάρχουν τα χρήματα και η θέληση».

Διαβάστε ακόμη...