«Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Νικήτας Εφραιμίδης και μίλησε για όλους και όλα!
Πηγή: paok24.com
«Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ»

Ο έμπειρος λίμπερο αναφέρθηκε στις επαφές που είχε όλο αυτό το διάστημα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, για τους στόχους που έχει με τον ΠΑΟΚ αλλά και για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος.

Παράλληλα σχολίασε τις πρόσφατες αποφάσεις των ΕΣΑΠ-ΠΑΣΑΠ για τα ασφαλιστικά θέματα των αθλητών ενώ έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στον κόσμο των "ασπρόμαυρων".

Αναλυτικά όλα όσα σημείωσε ο παίκτης του Δικεφάλου στο PAOK24:

Για τις επαφές με την ομάδα ανέφερε ότι: "Από την πλευρά του ΠΑΟΚ με έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι με ήθελαν, υπήρχαν κάποιες μικρές δυσκολίες αρχικά αλλά με την θέληση και των δυο πλευρών, γεφυρώθηκαν οι διαφορές και καταλήξαμε στη συμφωνία".

Ερωτηθείς για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση που πήρε: "Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι δεν ήταν. Το προσωπικό κομμάτι ναι, γιατί μένει η κοπέλα μου στην Αθήνα, οπότε από αυτή την άποψη ήταν".

Σχετικά με τους στόχους που έχει με τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει μια δυνατή ομάδα με παίκτες πρώτης γραμμής και κάποιους από αυτούς που μπορούν να παίξουν σε πάνω από μια θέση. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα, ενώ αναλόγως την κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπορέσουμε να πάμε και εκεί παρά πέρα".

Το μήνυμα του στον κόσμο του Δικεφάλου: "Θέλουμε να είναι δίπλα μας, να είναι γεμάτο το γήπεδο. Είναι δυνατό το συναίσθημα όταν έχεις λαό από πίσω να σε υποστηρίζει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να τους ενθουσιάσουμε με την απόδοση και τις νίκες μας. Να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο το όνομα του ΠΑΟΚ στο χώρο του βόλεϊ και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τίτλους όλοι μαζί".

Για το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος: "Φέτος το πρωτάθλημα με διαφορά από τα προηγούμενα 5-6 χρόνια είναι πιο δυνατό και πιο ανταγωνιστικό. Ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Παμβοχαϊκός και ο Ηρακλής, έχουν χτίσει και χτίζουν δυνατά ρόστερ. Επίσης έχουν έρθει γενικά μεγάλα ονόματα και μαζί με την έλευση της κρατικής τηλεόρασης, αυτό όλο είναι στα συν του ελληνικού βόλεϊ".

Σχετικά με την συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα σε ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ για τα ασφαλιστικά θέματα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των αθλητών: "Δυστυχώς σε μια κρίση που πέρασε η Ελλάδα, πράγματα αυτονόητα... ψαλιδίστηκαν. Η συμφωνία που έκανε ο ΠΑΣΑΠ θα έπρεπε να είναι αυτονόητη αλλά επισημάνθηκε με επίσημο τρόπο. Έγινε ένα βήμα μπροστά αλλά απέχουμε ακόμα για να μοιάσουμε στα δικαιώματα που έχουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες και αυτός πρέπει να είναι ο στόχο μας".

Διαβάστε ακόμη...