Ο γεμάτος μήνας του ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ο Ιούλιος έφθασε και στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προετοιμασία, με φόντο τις μάχες του 2ου Προκριματικού Γύρου του UEFA Champions League κόντρα στη Βασιλεία.
Πηγή: inpaok.com
Ο γεμάτος μήνας του ΠΑΟΚ

Θυμίζουμε, πως ο Δικέφαλος βρίσκεται από τις 22 Ιουνίου στο Χορστ της Ολλανδίας και θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη 3 Ιουλίου, όταν και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 3/7 έως τις 7/7 θα προπονείται στο αθλητικό του κέντρο στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και κατόπιν (8/7) θα αναχωρήσει για το Όοστερμπεεκ, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 17 του μηνός για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

Στις 24 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη αναμέτρηση με τη Βασιλεία στην «καυτή» Τούμπα (20:30), ενώ την 1η Αυγούστου θα διεξαχθεί η ρεβάνς στο St. Jacob Park (21:00), με στόχο την πρόκριση στον 3ο Προκριματικό Γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παράλληλα, αναμένονται και μεταγραφικές εξελίξεις, καθώς οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν την προσπάθεια για να κάνουν δικό τους τον Πόντους Βέρνμπλουμ, ενώ συνεχίζεται και η διαδικασία απόκτησης επιθετικού.

Επομένως, μόλις ξεκίνησε ένας ιδιαίτερα «καυτός» μήνας για τον ΠΑΟΚ, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε μεταγραφικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη...