«Ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο ελκυστική ομάδα»

Ο συνεργάτης του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Παναιτωλικού, Βασίλης Μπορμπόκης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τη συνεργασία του με την ομάδα του Αγρινίου, το πώς είδε το φετινό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο ελκυστική ομάδα»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη δουλειά που γίνεται στον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο ο κ. Κωστούλας, αλλά και οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη διοίκηση είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, γνωρίζουν το ποδόσφαιρο. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για έναν προπονητή, αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε να υπάρξει ανάπτυξη».

Για τον κ. Κωστούλα και αν πρέπει να προβάλλεται ως παράδειγμα: «Δεν ξέρω τι έχει κάνει στην τοπική κοινωνία, αλλά πιστεύω ότι ο πιο πολύς κόσμος δεν ξέρει.... Αυτή τη διαφήμιση πρέπει να την κάνουν οι άλλες ομάδες. Είναι κρίμα που έχουμε τέτοιους ανθρώπους και δεν αναγνωρίζονται από το κοινό».

Για τους στόχους της ομάδας του Αγρινίου την επόμενη χρονιά: «Όπως ξέρετε δεν υπάρχει κάποιο τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις οχτώ ομάδες, οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για στόχους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ελκυστική ομάδα, που να την βλέπει ο φίλαθλος και να την ευχαριστιέται. Στόχος είναι να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο».

Για το επίπεδο του περσινού πρωταθλήματος: «Σίγουρα δεν ήταν τόσο καλό. Το περιμέναμε όλοι καλύτεροι. Αν μία ομάδα ξεχώρισε ήταν ο Ατρόμητος. Με καινούριους παίκτες προσαρμόστηκε και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Γενικά το πρωτάθλημα δεν ήταν καλό. Με πεσμένο τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στον β΄ γύρο, η ΑΕΚ στον α΄. Γενικά, δεν ήταν σταθερές ομάδες όλη τη χρονιά για να μπορέσεις να πεις κάτι. Ο Πανιώνιος ήταν λίγο πιο χαμηλά, ο Αστέρας αν και κατάφερε να παίξει Ευρώπη δεν ήταν τόσο εντυπωσιακός όσο τις άλλες χρονιές. Και αυτό φαίνεται και από τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο».

Για τη μονομαχία ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο μισό η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλή, όχι εντυπωσιακή. Ο ΠΑΟΚ ήταν στα χειρότερά του τους τρεις πρώτους μήνες και βαθμολογικά και αγωνιστικά. Ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο ελκυστική ομάδα του β' γύρου. Τον ΠΑΟΚ καθόσουν να τον δεις, για τι έπαιζε ορθολογικά με πολλά γκολ, δημιουργία και αποτελέσματα. Το αντίθετο έγινε στην ΑΕΚ του β' γύρου. Κρίμα είναι που μερικά πράγματα πρέπει να γίνονται στο γήπεδο».

Για τον τελικό του κυπέλλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ έκανε μεγάλα λάθη. Δίκαια το κατέκτησε το τρόπαιο ο ΠΑΟΚ. Ήταν πλήρης η κυριαρχία του ΠΑΟΚ».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Σε επίπεδο κορυφής αν συνεχίσει ο ΠΑΟΚ από εκεί που σταμάτησε θα είναι το πρώτο φαβορί. Πρέπει να παίξουν οι παίκτες που έχει αγοράσει, όπως είπε και ο Βιερίνια. Δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάρει πολλούς παίκτες, να πάρει 2-3 που θα τον βοηθήσουν σε 4-5 μήνες. Δεν ξέρουμε τι κινήσεις θα κάνουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει τον κορμό που έχει και νομίζω ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα. Χρειάζεται ψυχραιμία απ' όλους, όχι μόνο από τους έσω αλλά και από τους έξω. Γιατί το άσχημο αποτέλεσμα θα έρθει, αλλά θα πρέπει ν' αντιμετωπιστεί. Είναι το πώς θα το διαχειριστείς. Η διαχείριση είναι ένα μεγάλο στοίχημα».

Για το Μουντιάλ: «Εύχομαι οι συνθήκες να είναι καλές και να παιχτεί ποδόσφαιρο. Είχαμε πει ότι Βραζιλία είναι το φαβορί, αλλά μέσα είναι και οι Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, ενώ την Αργεντινή δεν την έχω, γιατί θεωρώ ότι έχει μέτριους παίκτες. Θα ποντάρω και λίγο στην Αγγλία λόγω Γκουαρντιόλα, αλλά θα πόνταρα στην Βραζιλία για την κατάκτηση του τροπαίου».

 

Διαβάστε ακόμη...