Στο... περίμενε ΠΑΟΚ-Λέοβατς από την Ντιναμό

Από sdna.gr: Στασιμότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην μεταγραφική υπόθεση του Μαρίν Λέοβατς, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχοντας την συγκατάθεση του ΠΑΟΚ, που με την σειρά του τα έχει... βρει με τους Κροάτες.
Πηγή: sdna.gr
Στο... περίμενε ΠΑΟΚ-Λέοβατς από την Ντιναμό

Ο Λέοβατς, μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις στο Ζάγκρεμπ, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα, για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντιναμό, η οποία συμφώνησε και με τον ΠΑΟΚ για την αγορά του έναντι περίπου 400 χιλιάδων ευρώ.

Το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του έμπειρου αριστερού οπισθοφύλακα από τον ΠΑΟΚ, στον σύλλογο του Ζάγκρεμπ ήταν η επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα, καθώς οι άνθρωποι της Ντιναμό έχουν κάνει... στροφή τις τελευταίες ώρες εξετάζοντας παράλληλα και την περίπτωση του 25χρονου διεθνή αμυντικού, Μπόρνα Μπάρισιτς.

Από την πλευρά τους ΠΑΟΚ και Λέοβατς, τηρούν στάση αναμονής για την ώρα, με τον 30χρονο Κροάτη αμυντικό, να έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του, περιμένοντας να... ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Ντιναμό, την οποία όμως δεν θα περιμένει για... πολύ.

Όπως προκύπτει από την Κροατία, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες στο θέμα της παραχώρησης του Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα από το Ζάγκρεμπ, δεδομένης της συμφωνίας της τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον Δικέφαλο, αλλά και της... πίεσης που ασκεί ο προπονητής της Ντιναμό Νέναντ Μπιέλιτσα.

Ο 46χρονος τεχνικός, άλλωστε, γνωρίζεται πολύ καλά με τον Λέοβατς, αφού τον είχε παίκτη κατά την διάρκεια της θητείας του στην Αούστρια Βιέννης και είναι αυτός που... πιέζει την διοίκηση της Ντιναμό, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του έμπειρου αμυντικού.

Διαβάστε ακόμη...